Review – Sabrent Rocket 32GB DDR5-4800

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 30 May, 2022.

Concluzii

 
Memoria DDR5 este inca destul de costisitoare, insa preturile vor scadea cu siguranta pe masura ce din ce in ce mai multi producatori vor trece la productia de masa, iar memoria DDR5 va deveni din ce in ce mai raspandita. Chiar si asa, nu avem cum sa nu fim uimiti de potentialul de overclocking al kit-ului Sabrent Rocket, acesta functionand fara probleme la frecvente mult mai mari decat frecventa la care sunt comercializate, ba chiar si cu latente semnificativ mai stranse.

DDR5 6000 CL36 si DDR5 6200 CL38 sunt configuratii redutabile, care aduc un spor de performanta sistemelor care folosesc memorie DDR5, iar cel mai impresionant aspect este faptul ca memoriile Sabrent Rocket pot functiona la aceste frecvente fara probleme si nici macar nu se incalzesc prea mult, temperatura maxima atinsa in timpul testelor noastre fiind 48 oC.

Cu alte cuvinte, avem de-a face cu un kit de memorii cu un raport calitate / pret excelent si un potential de overclocking impresionant, iar eu unul apreciez si design-ul sobru, fara luminite sau alte artificii specifice produselor “moderne”. Good job Sabrent!

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Sabrent Rocket 32GB DDR5-4800

Lasa-ne un comentariu: