Review – Sabrent Rocket Nano Rugged 2TB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 24 May, 2021.

Concluzii

 
Sabrent Rocket Nano Rugged 2TB este un produs unic, in sensul ca ne pune la dispozitie o capacitate considerabila de stocare, intr-un format extrem de redus, rezistent la intemperii. Desigur, exista dispozitive mai rapide, cum ar fi cele care utilizeaza conexiunea USB 3.2 Gen 2×2, insa chiar si asa, o viteza de citire de 1000MB/s pentru un dispozitiv extern este absolut impresionant, Sabrent Rocket Nano Rugged 2TB putand fi utilizat si pentru lucru direct, daca nu este vorba despre fisiere foarte mici.

Rezistenta la intemperii si dimensiunile reduse il recomanda si pentru cei care desfasoara activitati in medii mai putin uzuale, cum ar fi santiere, fabrici sau activitati care se desfasoara in aer liber, Sabrent Rocket Nano Rugged 2TB putand fi un companion de nadejde indiferent de mediul in care ne desfasuram activitatea.

Si daca in urma cu doar 1-2 ani de zile astfel de dispozitive erau pasari rare, iata ca in zilele noastre din ce in ce mai multi producatori ofera solutii de stocare externe ultra-rapide, asa cum este de altfel si Sabrent Rocket Nano Rugged 2TB. Pentru ca progresul tehnologic, dragii mei, nu se rezuma doar la placi video si procesoare iar o unitate de stocare rapida chiar ne poate face viata mult mai usoara.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: