First look – AORUS X299 Gaming 9, AORUS X299 Gaming 7 si AORUS X299 Gaming 3

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 31 May, 2017.

AORUS X299 Gaming 7

 
La fel ca si in cazul seriei Z270, AORUS X299 Gaming 7 este modelul care pastreaza majoritatea dotarilor prezente pe varful de gama, renuntand doar la dotarile extra (Base Plate, adaptorul M.2/PCI-E inclus in pachet, adaptorul M.2/U.2 si I/O shield acrylic iluminat). In rest, avem de-a face cu aceleasi dotari (led-uri digitale, 3 slot-uri M.2 protejate de heatsink-uri, solutie dual Gigabit LAN Intel + Killer, solutie WiFi Killer, solutie audio ALC1220 + DAC ESS Sabre, configuratia slot-urilor PCI-E, 8 porturi S-ATA 3, aceiasi conectori pe I/O shield, etc).

Ambele modele (Gaming 9 si Gaming 7) sunt dotate cu 8 zone de iluminare RGB individuale, un conector pentru o banda LED digitala, doi conectori pentru benzi RGBW, 8 conectori pentru ventilatoare / pompa, 7 senzori de temperatura si doi conectori pentru senzori externi, precum si cu header pentru conector USB Type-C pentru panoul frontal.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

5 comentarii la: First look – AORUS X299 Gaming 9, AORUS X299 Gaming 7 si AORUS X299 Gaming 3

 1. Dragos a scris pe:

  Au ajuns si placile de baza pom de craciun…

 2. George a scris pe:

  Te doare capu cand te uiti la ea (:
  Eu tin calc jos si nu ma uit la el, altii in loc sa se joace fac discoteca 🙂

 3. Cosmin a scris pe:

  Ce aduc nou defapt????Mai nimica .cei de la intel iarasi umbla cu fofarlica!!!!Lga2066??pai daca retin bine si lga2011-v3 avea 2066 pini pe unele placi de baza.Suportul pentru optane care costa cat toata platforma nu e un castig ci e o tteapa mare pentru omul de rand.
  Ma bucur pentru amd ca vor lansa in curand cu adevarat ceva performant si la pret mai mic ca cei de la Intel(tepari).In rest sa speram ca vom vedea cu adevarat o imbunatatire si nu doar in teste care sunt facute pentru creduli.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Oferta este mai vasta ca si numar de nuclee acum si macar un 8 core costa 600 USD. DIn pacate insa, preturile la varful de gama (18 core) sunt tot in pom (2000 USD).

 5. eidos a scris pe:

  Die hard intel fans sa zica sarumana celor de la AMD … nu pupati voi asa multe core-uuri de nu era lansat Ryzen

  Sa nu mai zic de preturi usor mai competitive (fortati de amd) poate totusi vom vedea 12 core intell pe la 1200 euro

Lasa-ne un comentariu: