Prezentare – ASRock Fatal1ty X299 Professional Gaming i9

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 30 August, 2017.

ASRock Fatal1ty X299 Professional Gaming i9

 
Platforma X299 nu s-a bucurat de acelasi succes ca si inaintasii sai, partial datorita strategiilor Intel din ultimii 2 ani (cresterea preturilor, inlocuirea cositorului de sub IHS cu pasta, etc), partial datorita ecoului lansarii procesoarelor Threadripper. Cu toate acestea, gama procesoarelor Intel HEDT se va extinde cu noi modele, in incercarea de a recastiga coroana performantei absolute, prin urmare placile de baza X299 vor primi ceva atentie din partea utilizatorilor in urmatoarea perioada, mai ales din partea celor care isi doresc cel mai puternic procesor de pe piata, fie el 16 core sau 18 core.

Daca pana acum v-am prezentat modele X299 de la MSI si AORUS, astazi a venit momentul sa vedem cum arata unul dintre modelele din gama high-end a celor de la ASRock, mai precis ASRock Fatal1ty X299 Professional Gaming i9. Trebuie sa recunoastem, avem de ceva timp placa in laborator, dar timpul nu ne-a permis pana acum sa ii acordam atentia cuvenita. Cu toate acestea, cred ca acum este un moment mult mai potrivit pentru a discuta despre placi de baza X299, in conditiile in care noi procesoare Intel sunt gata de lansare.

Prin urmare, haideti sa vedem cum au gandit cei de la ASRock o placa de baza demna de cele mai puternice procesoare Intel, ce dotari au inclus in pachet si ce gasim in plus, sau nu, fata de alti producatori. In fond, discutam despre o placa de baza de 2100 RON, prin urmare ne asteptam ca ASRock Fatal1ty X299 Professional Gaming i9 a fie un produs cu adevarat high-end.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – ASRock Fatal1ty X299 Professional Gaming i9

  1. doru bm a scris pe:

    Pentru un viitor sistem doar de gaming, decat un sistem pe aceasta platforma –scumpa– cu un i7 7800X 6C/12T cred ca mai rentabil va fi un i7 8700k 6C/12T pe noua platforma.

  2. Daniel Necula a scris pe:

    Sa si apara odata seria caffe lake … ca si eu ma gandeam sa imi fac alt sistem … ca deja 2500k e putin cam vechi si ma gandeam la o placa de baza pe socket 2066 si tocmai luasem 32 gb ddr4 .. dar mai bine astept seria 8. cu noul chipset serie 300 …. sau ce va fi .

Lasa-ne un comentariu: