Prezentare – ASRock Fatal1ty X299 Professional Gaming i9

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 30 August, 2017.

Concluzii

 
Asa cum era de asteptat, ASRock Fatal1ty X299 Professional Gaming i9 este o placa de baza solida, care poate face fata fara probleme celor mai monstruoase procesoare de pe piata, oferind dotari de ultima generatie, cum ar fi conectivitate 10Gbit Lan, solutie WiFi Dual Band 802.11ac, conectori PCI-E ranforsati cu metal, conector USB 3.1 Type-C frontal, conectori USB 3.1 Gen 2 frontali, precum si o solutie audio Creative Sound Blaster Cinema 3.

Toate dotarile sunt la inaltime, incepand cu etajul de alimentare al procesorului, capabil sa suporte 1300W si pana la nelipsita iluminare RGB, atat ob-board cat si cu ajutorul benzilor care pot fi conectate direct la placa de baza. Practic, singurele doua minusuri pe care le pot remarca in cazul lui ASRock Fatal1ty X299 Professional Gaming i9 sunt bundle-ul destul de spartan pentru o placa de baza high-end, respectiv denumirea si pozitionarea ambigua a setarii tensiunii procesorului in BIOS.

Cu exceptia acestor doi factori, ASRock Fatal1ty X299 Professional Gaming i9 este o placa de baza solida, care isi va gasi cu siguranta locul atat intr-un sistem de gaming high-end, cat si pe masa de teste a unui overclocker extrem, placa facand cu siguranta fata cu brio ambelor tipuri de solicitari. Cat despre pret, daca aveti in plan achizitia unui 16 core sau a unui 18 core de la Intel, probabil ca pretul placii de baza este ultima voastra problema.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – ASRock Fatal1ty X299 Professional Gaming i9

  1. doru bm a scris pe:

    Pentru un viitor sistem doar de gaming, decat un sistem pe aceasta platforma –scumpa– cu un i7 7800X 6C/12T cred ca mai rentabil va fi un i7 8700k 6C/12T pe noua platforma.

  2. Daniel Necula a scris pe:

    Sa si apara odata seria caffe lake … ca si eu ma gandeam sa imi fac alt sistem … ca deja 2500k e putin cam vechi si ma gandeam la o placa de baza pe socket 2066 si tocmai luasem 32 gb ddr4 .. dar mai bine astept seria 8. cu noul chipset serie 300 …. sau ce va fi .

Lasa-ne un comentariu: