Prezentare – MSI B450M Mortar

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 10 August, 2018.

MSI B450M Mortar

 
Asa cum va povesteam in urma cu aproximativ o luna, sfarsitul lui Iulie a adus vesti bune pentru cei cu bugete limitate, AMD lansand chipset-ul B450, iar partenerii oferind o multitudine de placi de baza echipate cu acest chipset. Daca atunci va povesteam despre un model AORUS, astazi a venit randul celor de la MSI sa intre atentia noastra, prin modelul MSI B450M Mortar, proaspat ajuns pe masa noastra de teste.

Acesta face parte din binecunoscuta serie de placi de baza m-ATX de la MSI si incearca sa ofere un numar cat mai ridicat de dotari pentru un pret de aproximativ 499 RON. Printre acestea se numara dotari ca BIOS Flashback+, iluminare RGB, conectori USB 3.1 Gen 2 Type-A si Type-C, precum si condensatori japonezi pentru solutia audio integrata.

Drept urmare, am fost curiosi cum arata MSI B450M Mortar, asa ca nici nu apucase bine curierul sa lase pachetul, ca acestea se aseza deja comod pe bancul foto, pentru a ajunge intr-un timp cat mai scurt in atentia voastra. Haideti sa vedem despre ce este vorba.
 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – MSI B450M Mortar

  1. SeniL a scris pe:

    Nu știu ce bate toată lumea toba pe conectori USB 3.1 Gen 2, treabă este că e o placă mediocră cu un preț mare, in trecut genul asta de plăci erau cu 100 de lei mai ieftine.

Lasa-ne un comentariu: