Prezentare – MSI B450M Mortar

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 10 August, 2018.

 
PCB-ul este similar cu ceea ce am vazut in cazul modelului anterior, B360M Mortar, cu mici diferente la zona audio, respectiv la capitolul racire. Astfel, MSI B450M Mortar este dotata cu un heatsink de dimensiuni simtitor mai mari decat ale modelului anterior, insa zona de filtrare a solutiei audio integrata este ceva mai saracacioasa, fiind echipata cu 4 condensatori Nichicon FIne Gold (fata de 8 in cazul modelului anterior). Codecul audio este, din pacate, acelasi, fiind vorba despre batranul Realtek ALC892.

MSI B450M Mortar este dotata cu un slot PCI-E 3.0 x16, un slot PCI-E 2.0 x16 (electric x4) si doua slot-uri PCI-E 2.0 x1. Merita mentionat faptul ca slot-ul x4 nu va mai functiona in momentul in care conectam un SSD la al doilea slot M.2. Daca tot am ajus la capitolul stocare, trebuie sa va spun ca placa de baza este echipata cu 4 conectori S-ATA 3, 1 conector M.2 care suporta SSD-uri PCI-E 2.0 x4 si 1 conector M.2 care suporta SSD-uri PCI-E 3.0 x4, doua SSD-uri NVMe putand fi configurate in RAID 0 sau 1.

Pe langa solutia de iluminare RGB dispusa sub zona conectorului ATX 24 pin, MSI B450M Mortar este dotata si cu doi conectori pentru benzi LED RGB. Nu in ultimul rand, fiind vorba de o placa de baza accesibila nu avem parte de o solutie wireless, conexiunea la retea fiind asigurata prin cablu, gratie unui controller Realtek RTL8111H-CG Gigabit LAN.

 


 

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – MSI B450M Mortar

  1. SeniL a scris pe:

    Nu știu ce bate toată lumea toba pe conectori USB 3.1 Gen 2, treabă este că e o placă mediocră cu un preț mare, in trecut genul asta de plăci erau cu 100 de lei mai ieftine.

Lasa-ne un comentariu: