Prezentare – MSI B450M Mortar

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 10 August, 2018.

Concluzii

 
MSI B450M Mortar este o placa de baza solida, cu un bun raport calitate / pret. Desigur, exista si o serie de compromisuri, cum ar fi codecul audio utilizat, sau lipsa butoanelor on-board, insa, per total, pentru ~499 RON primim majoritatea dotarilor de care am avea nevoie, inclusiv doua slot-uri M.2, conectori USB 3.1 Gen 2, sau un sistem de racire supra-dimensionat pentru VRM-ul procesorului.

Din acest motiv, dar si datorita dimensiunilor, MSI B450M Mortar a reusit sa ne atraga atentia, prin urmare este posibil ca in curand sa faca echipa cu un alt produs MSI testat in ultima vreme (MSI RX 580 Mech 2) in cadrul unui sistem de gaming accesibil.

Pana atunci, nu uitati sa tineti aproape de LAB501 pentru a afla cum se comporta procesoarele AMD din cealalta extrema a gamei, mai precis modelele HEDT high-end, testate pe un alt model MSI, ceva mai… monstruos.
 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – MSI B450M Mortar

  1. SeniL a scris pe:

    Nu știu ce bate toată lumea toba pe conectori USB 3.1 Gen 2, treabă este că e o placă mediocră cu un preț mare, in trecut genul asta de plăci erau cu 100 de lei mai ieftine.

Lasa-ne un comentariu: