Prezentare – MSI MAG Z690 Tomahawk WiFi DDR4

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 31 December, 2021.

Concluzii

 
MSI MAG Z690 Tomahawk WiFi DDR4 incearca sa combine o constructie solida, cu dotari moderne (USB-C 3.2 Gen 2 frontal, USB-C 3.2 Gen 2×2 pe back-panel, 3 slot-uri M.2 PCI-E 4.0, conectivitate 2.5Gbe LAN, conectivitate WiFi 6), tintind inspre un segment ceva mai accesibil al pietei, prin utilizarea memoriei DDR4, dar si prin pretul de comercializare, de aproximativ 1500 RON.

Practic, daca sunteti curiosi cum se comporta procesoarele din familia Alder Lake, dar nu aveti la dispozitie bugetul necesar pentru achizitionarea unui kit de memorii DDR5, sau pur si simplu nu aveti de unde sa le achizitionati, asa cum se intampla cu mai multe componente in 2021, atunci MSI MAG Z690 Tomahawk WiFi DDR4 poate fi solutia care va ofera un echilibru optim intre pret si dotari.

Acestea fiind zise, dragii monstrului, va multumim ca ati fost alaturi de noi si in 2021 si sper ca ati avut un an bun. Iar anul care vine, sper sa va aduca sanatate, bucurie, placi video noi si procesoare puternice, vacante si gratare nenumarate si nu in ultimul rand, momente fericite alaturi de cei dragi.

Din partea intregului colectiv LAB501, va urez un calduros La Multi Ani! Sa avem un 2022 fericit!!!

 

Comentarii

7 comentarii la: Prezentare – MSI MAG Z690 Tomahawk WiFi DDR4

 1. MIHAIL TUCU a scris pe:

  Felicitari pentru toate articolele si realizarile din 2021!
  Un an nou cu bucurii, noi realizari si multaaaa sanatate!
  La Multi Ani!

 2. ZorracK a scris pe:

  La multi ani Monstru & company Lab501! Un nou an cu Ddr5 si gpu la Msrp si fara surse, carcase si placi care iau foc!

 3. DUMA ADRIAN a scris pe:

  La multi ani Monstru ! Un an nou cu bucurii, noi realizari si multaaaa sanatate!

 4. scostel a scris pe:

  Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani 2022!

 5. Simionescu Costel a scris pe:

  Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani 2022!

 6. Costică a scris pe:

  Asta-i Capra din Focsani /
  La Anu’ șî lamulțean!

 7. La multi ani cu sanatate!

  Domnu` Monstru, stiu ca nu are legatura cu articolul de fata, dar am o mare rugaminte. Am fost intrebat recent de unul dintre copiii mei de ce placile AMD din prima generatie RDNA sunt limitate la 2000-2100 de MHz, iar placile RDNA 2 depasesc lejer 2500 MHz. Iar ambele generatii sunt construite in litografia de 7 nm. Da, sunt schimbari de arhitectura, dar care este explicatia? Exista limite fizice, dar e greu de inteles de ce, litografia fiind identica – sau avem limite impuse chiar in firmware-ul chipurilor? Chiar e greu de inteles cum au marit frecventa cu 25%. Noi materiale sau care este explicatia? Dvs. sunteti expert si in overclocking, asa ca aveti habar de multe din subtilitatile care ne scapa noua, utilizatorilor obsinuiti.

  De ce RDNA 1 nu ar putea sa ajunga la 2500 MHz?! E practic un blocaj software sau o limita fizica?!

  Va multumim anticipat si un An Nou Fericit, cu multe realizari!

Lasa-ne un comentariu: