Review – ASUS ROG Crosshair X870E Hero

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 30 September, 2024.

Backpanel si VRM

 

 

Back-panel-ul este echipat cu un buton Clr_CMOS, un buton BIOS Flashback, 1 conector HDMI, 8 conectori (6 x Type-A + 2 x Type-C) USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps), 2 conectori USB4 Type-C, 2 conectori RJ-45 (2.5 Gb si 5 Gb), conectorii antenelor Wi-Fi 7, precum si conectica audio uzuala.

Etajul de alimentare al procesorului este alimentat din 2 mufe EPS cu 8 pini si este alcatuit din 18+2+2 faze, unde vCore si vSOC sunt echipate cu integrate Vishay SiC850A, avand un rating de 110A, controlate de o solutie DIGI+ ASP2205. VDD_MISC este generat de 2 faze bazate pe integrate Vishay SiC629, capabile sa suporte un curent maxim de 50A, controlate de Richtek RT3672EE.

 

 

Comentarii

7 comentarii la: Review – ASUS ROG Crosshair X870E Hero

  1. Pixell a scris pe:

    Salut!
    Da, AMD are produse foarte competitive si foarte performante. Cu cat mai multe inovatii, cu atat mai bine pentru noi, consumatorii.
    Multumim Lab501.ro pentru review-uri!
    La multi ani!
    Pixell 🙂

  2. Cornel a scris pe:

    Reusita implementarea ASUS, felicitari pentru review!

  3. Marius M. a scris pe:

    Mulțumim LAB501 pentru review-ul excelent!
    Intenționez să fac un upgrade la o platformă cu chipset X870 și eram curios să aflu de ce e capabil flagship-ul Asus din această generație.

  4. Lucian Pop a scris pe:

    Foarte bun review. Pentru noul sistem pe AM5 intentionez sa merg tot pe un Asus ROG Hero (pe AM4 sunt pe ROG Hero, foarte multumit).

  5. Valentin Datcu a scris pe:

    Felicitări pentru review, Matose!

  6. Nooxy a scris pe:

    Reusita implemantarea! Felicitari pentru articol!

  7. Florin a scris pe:

    In primul rind, La Multi Ani ! si o cupa de sampanie pentru voi.
    In al doilea rind, as avea o intrebare pe care sa le-o adresati firmelor producatoare cu prima ocazie.
    Pe linga formatul “calsic” ATX, de ce nu se insista si pe formatele: mATX, mITX ?
    Nu vreau sa vorbesc in numele marii majoritati dar, tendinta din ultimii ani este vizibila. Detinatorii, viitori detinatori de placi de baza isi doresc PC-uri mici, implicit, placi de baza mici si/sau mini-PC-uri.
    De ce nu se insista si pe acest segment – mai mult – din partea firmelor producatoare ?
    La citi reprezentati au in Media, de ce nu mai fac citeva sondaje, chestionare, sa re-/constate care este tendinta cumparatorului ? Ce ii impiedica ? Deoarece nimeni nu ar avea de pierdut: atit ei (producatorii) si utilizatorii spre bucuria lor.
    In urma mai multor chestionare, rubrici cu diferite intrebari pentru diferite componente de pe mai multe site-uri, reviste online, marea majoritate au aratat cum tendinta utilizatorului final, este spre detinerea un mic PC, portabil, cu componente mici etc.
    Pe de alta parte, alti producatori mai mici sau mai mari (de mini PC-uri, componente) au speculat acest aspect prin marirea preturilor… Aici fiind alta discutie.

    Va multumesc pentru intelegere.

Lasa-ne un comentariu: