MSI GeForce GTX 1070 Ti Gaming 8G – Partea II-a – Performanta

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 2 November, 2017.

Concluzii

 
Ok, am vazut cum se comporta GTX 1070 Ti, prin urmare avem un element in plus fata de analiza de pret pe care am efectuat-o saptamana trecuta si anume performanta. La capitolul pret nu s-au schimbat prea multe, mai precis am aflat intre timp pretul pentru implementarea MSI, aproximativ 2500 RON.

In aceste conditii, ceea ce spuneam saptamana trecuta ramane valabil – ar trebui sa vedem in curand reduceri pentru GTX 1070, prin urmare Nvidia au adresat doua segmente printr-o singura lansare. In primul rand au acoperit perfect spatiul ramas liber intre GTX 1070 si GTX 1080 din punct de vedere al performantei, iar in al doilea rand, diferenta de pret dintre GTX 1060 6GB si GTX 1070 ar trebui sa scada in curand, ambele aspecte fiind in final benefice pentru consumator.

GTX 1070 Ti este o placa video mainstream performanta, cu acelasi potential de overclocking ca si celelalte membre ale familiei Pascal, iar o implementare after-market, cum ar fi MSI GeForce GTX 1070 Ti Gaming 8G, va aduce in plus fata de referinta temperaturi scazute si un nivel de zgomot mult mai scazut, pentru un pret similar.

Per total, Nvidia ofera o gama de produse completa, pentru toate gusturile si buzunarele. Probabil ca preturile ar fi putut fi si mai mici, daca modelele lansate de AMD anul acesta, in speta familia Vega, ar fi avut preturi avantajoase, precum si o disponibilitate ceva mai ridicata. In conditiile actuale insa, Nvidia si-au pozitionat perfect oferta raportata la conditiile pietei si nu cred ca vom avea parte de cine stie ce noutati la acest capitol pana la lansarea unor noi generatii de placi grafice, la inceputul anului viitor.
 

Comentarii

11 comentarii la: MSI GeForce GTX 1070 Ti Gaming 8G – Partea II-a – Performanta

 1. eidos a scris pe:

  Mai bine GTX 1080 … aproape la acelasi pret si mai buna

 2. Jack a scris pe:

  Tot la gtx 1080 o sa raman deocamndata
  Multumesc pentru articol.

 3. Weasel a scris pe:

  Vad ca iar o luam de la capat cu loteria memoriilor 🙁

 4. Necula Daniel a scris pe:

  Care e diferenta intre vega liquid si standard? Doar racirea, sau ceva overclock ?

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Racirea pe apa si frecventele mai mari

 6. J.Nicolae a scris pe:

  Unde nu e concurenta se vede…

 7. Mihail a scris pe:

  @J.Nicolae adica? Despre ce concurenta vorbesti si unde nu o gasesti?

 8. Doru a scris pe:

  La GTA5, primul grafic cu rezolutia 4K, la GTX1070 nu e nicio greseala la minim fps?
  Daca AMD nu se pun pe treaba, sau in fine daca nu o fac totusi mai eficient, Nvidia va ajunge pe segmentul grafic mai ceva decat erau Intel pe CPU pana anul acesta. Am vazut cu totii la ce a dus monopolul lor, performanta data cu pipeta timp de vreo 5 ani si preturi nejustificat de mari.

 9. Bonsuello a scris pe:

  In mod normal e o diferență de preț decenta intre 1080 si 1070 ti. Numai in România sunt preturile incorecte dupa bula mining. Se pot găsi 1070 ti la pretul lui 1070 si practic il înlocuiește. Iar la performanta e foarte apropiata cu 1080. Dar un smt e dezactivat din cipul original si in timp se va vedea daca memoriile mai rapide de pe 1080 fac vreo diferența.

 10. NNS a scris pe:

  okay .. mai merita o investitie in aceasta placa in buza lu’ 2019 .. ?! .. pentru gaming actual, evident .. just casual ..

 11. Monstru Post author a scris pe:

  Daca o gasesti la un pret foarte bun, eventual SH, da.

Lasa-ne un comentariu: