NVIDIA Reflex – RTX la maturitate – Part V
Concluzii
NVIDIA sunt in momentul de fata cel mai mare producator de placi grafice din lume si una dintre cele mai mari companii din lume. Desigur, o buna parte din motivul pentru care au ajuns in aceasta pozitie este revolutia AI, o revolutie la care NVIDIA au pus serios umarul pentru a o porni. Pe de alta parte, celelalte motive pentru succesul de care se bucura compania in ultimele decenii sunt modul in care acestia privesc piata placilor grafice si implicit locul pe care ei il ocupa pe aceasta piata.
Pentru ca inca de acum aproape 20 de ani, NVIDIA au demonstrat ca nu sunt doar simpli producatori de hardware, iar hardware-ul pe care il produc nu este gandit doar pentru jocuri. Asta inseamna ca de aproape doua decenii NVIDIA nu ofera doar nuclee grafice, ci si unelte pentru dezvoltatori, hardware-ul, driverii, SDK-urile si solutiile software facand parte dintr-un ecosistem bine pus la punct, indiferent daca discutam despre gaming, aplicatii mari consumatoare de resurse sau inteligenta artificiala.
Iar asta se reflecta intr-o gama larga de jocuri care suporta tehnologiile NVIDIA, cum ar fi raytracing in timp real, DLSS sau NVIDIA Reflex, intr-o gama larga de solutii software pentru creatori, care beneficiaza pe deplin de pe urma ecosistemului NVIDIA Studio si nu in ultimul rand intr-o larga gama de solutii AI, care utilizeaza la maxim nucleele Tensor integrate in solutiile NVIDIA, fie ele consumer sau profesionale.
Practic, NVIDIA Reflex nu face exceptie de la aceasta regula, fiind o colectie de tehnologii integrate intr-un numar impresionant de jocuri, care ne permit reducerea latentei cu un singur click. Desigur, in functie de configuratia sistemului vostru, de joc si de monitorul pe care il folositi, impactul pe care aceasta tehnologie il are poate varia intre spectaculos si greu de observat. Cu toate acestea, daca gasiti optiunea NVIDIA Reflex sau NVIDIA Reflex Low Latency in meniul jocului preferat, nu exista nici un motiv pentru a nu o activa. In marea majoritate a cazurilor beneficiile se vor simti imediat. In fond, latenta ucide si orice ajutor pentru reducerea latentei in jocuri este intotdeuna binevenit.
Comentarii
2004, abia venit broadband prin RO. CS pe orase, judete etc. Aceleasi config cu p3 p4 si monitoare 60hz crt. Zenii dadeau la cap la secunda, idem in lan party local. Restul e can can si marketing.
Că de fiecare data Monstru ne surprinde cu un material excepțional. Mulțumesc ție domnule Monstru cât și echipei Lab501!
Nu ar fi bine sa puneti unitatea de masura a latentei in grafic?
gogu – de data asta mi-a scapat, de obicei trec unitatea de masura in grafice.
sebiu – 2004? 2000.. orice net cafe care se respecta avea si CS si da, se dadea la cap pe 60Hz fara probleme. Asta nu inseamna ca acum nu se da mai bine pe 360 Hz 🙂
Dodo – multumim pentru aprecieri!
un material excepțional si aduce multe amintiri cu orele petrecute in CS 🙂
Cele mai recente stiri
CES 2025 – Lenovo
Scris in 9 January, 2025.
CES 2025 – MSI
Scris in 9 January, 2025.
CES 2025 – ASUS
Scris in 9 January, 2025.
CES 2025 – ADATA & XPG
Scris in 9 January, 2025.
CES 2025 – Endorfy
Scris in 9 January, 2025.
GamesCom 2024 – NVIDIA
Scris in 29 August, 2024.
GamesCom 2024 – ASRock ne arata gama de placi Intel Z890
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – be quiet!
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – ASRock ne arata gama de placi AMD X870 / X870E
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – DeepCool
Scris in 22 August, 2024.
Articole Gaming
Alte articole
Syndication
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube