Review – AORUS GeForce GTX 1080Ti Xtreme Gaming 11G

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 17 May, 2017.

Concluzii

 
Am testat doua implementari custom pentru GTX 1080Ti pana acum si se pare ca situatia intalnita in cazul implementarilor de GTX 1080 se repeta. Astfel, cei care doresc temperaturi cat mai mici si un nivel de zgomot redus, vor alege probabil modelul MSI Gaming X. In schimb, cei care doresc cea mai ridicata performanta vor opta probabil pentru AORUS GeForce GTX 1080Ti Xtreme Gaming 11G, cea mai puternica placa video testata de noi pana acum. De aceasta data, pretul nu joaca un rol important in aceasta alegere, diferenta intre cele doua implementari fiind de 99 RON (4000 RON Gaming X, 4099 RON AORUS).

Piata placilor video a cunoscut o evolutie interesanta in ultimii ani, MSI si AORUS reusind sa ofere unele dintre cele mai interesante implementari. Personal, as fi interesat sa testez si implementarile de varf de la Zotac si EVGA, acestia avand o oferta la fel de solida si in trecut. Pana atunci insa, este posibil ca in urmatoarele saptamani sa ne concentram si asupra zonei ceva mai accesibile, pentru ca pe masa noastra de teste au poposit si modele mai prietenoase cu buzunarul.

Pana atunci, nu pot incheia acest articol fara sa va reamintesc faptul ca pentru a utiliza asemenea bestii aveti nevoie de placi de baza solide, cu slot-uri PCI-E ranforsate, sau de un suport montat in carcasa, pentru ca performanta la acest nivel se transpune in zilele noastre si intr-o greutate iesita din comun, implementarile custom de GTX 1080Ti testate pana acum incadrandu-se la categoria “heavy, big, mean, gaming machine”!

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – AORUS GeForce GTX 1080Ti Xtreme Gaming 11G

  1. doru bm a scris pe:

    La msi “frecventa nucleului grafic a atins 1974MHz”, la acest Ti cat a urcat maxim? Ms

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Doru – 2062MHz

Lasa-ne un comentariu: