Review – GIGABYTE GeForce RTX 4060Ti Gaming OC 8G

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 6 July, 2023.

GIGABYTE GeForce RTX 4060Ti Gaming OC 8G

 
Aglomerata vara, nu credeti? Bine, la unele capitole suntem si noi un pic decalati, cum ar fi de altfel singurele doua lansari la NDA pe care le-am ratat in ultimii 10 ani. Totusi, cred ca este destul de clar ca nu a fost vina noastra, pentru ca anul acesta am asistat la o adevarata premiera si anume doua lansari de placi video programate in aceeasi zi, cu doar cateva zile inainte de inceperea Computex-ului. Si cum noi eram deja acolo cu toata echipa, nu prea am avut ce sa facem in acest sens.

Desigur, ne-am propus sa testam cei doi suspecti (RTX 4060Ti si RX 7600) imediat cum ne intoarcem, dar ce sa vedeti, surprizele au continuat, cu o lansare de placa video in plina vara si ma refer aici la RTX 4060, despre care v-am povestit in urma cu aproape doua saptamani. Iar in aceste conditii, am testat toate placile noi lansate si v-am povestit mai intai despre RTX 4060, urmand ca mai apoi sa luam la puricat si cele doua lansari buclucase premergatoare Computex-ului.

Desigur, rezultatele le-ati putut deja vedea cu totii in review-ul de lansare pentru RTX 4060, dar pentru ca nu strica niciodata sa avem material de lectura, in special in vacanta, revenim astazi si cu celelalte doua modele care au vazut lumina zilei la sfarsitul lunii Mai. Iar primul pe lista este RTX 4060Ti, in implementarea GIGABYTE GeForce RTX 4060Ti Gaming OC 8G.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: