Review – GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 31 January, 2024.

3DMark

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G

 1. Dor a scris pe:

  Excelenta încheierea! 🙂
  “la revedere Ianuarie, nu te mai intoarce. Eu unul am o deficienta ridicata de solutie de malt si hamei si intentionez sa remediez rapid aceasta problema.”

 2. Wolfink a scris pe:

  Din ciclul ” noi, nshitvidia, cum sa mai mulgem niste bani dintr-o serie ce nu aduce cine stie ce imbunatatiri ( seria 4000) comparativ cu seria 1000 sau chiar 2000. Articolele, ca intotdeauna, foarte bine scrise si la obiect dar produsele lansate lasa de dorit, cum am scris mai sus: “cum sa mai scoatem niate bani de pe urma celor multi si “destepti”. Eu unul ramin la 3070 meu ce inca duce orice chiar si in 4k cu detalii medii. Astept linistit seria 5000 si trec peste seria 4000 mai ales versiunile super ultra extra maxi mega…

 3. mucul a scris pe:

  Din ciclul: noi, neavidia, sa mai mulgem niste banuti dintr-o generatie de pl. video nu prea stralucita. Plusuri(daca se pot numi astfel: pretul ceva mai asezat si cresterea cu 2,5 fps fata de versiunea normala. Articole bine scrise, ca de obicei, dar lansarea acestor modele super,extra,maxi,ultra nu prezinta un interes deosebit. Poate seria 5000 va fi mai reusita.

 4. AdiMan a scris pe:

  Salut echipa lab501. Facind abstractie la comentariile de mai sus (noaptea mintii) vreau sa afirm faptul ca am terminat de citit articolele scrise pina in acest moment, de la inceputul lui 2024 si nu pot decit sa zic: bravo si multumiri pentru testele efectuate. Sper sa continuati si mai departe la fel cu urmatoarele lansari. Unii dintre noi prefera sa stea linistiti cu o cafea la indemina si sa se delecteze citind si nu urmarind teste video realizate pe repede inainte, unde mai pui ca cititul ajuta creierul sa se dezvolte normal. Inca o data multumiri si putere de concentrare coroborata cu multa rabdare va doresc in viitor pentru si mai multe teste realizate anul acesta.

Lasa-ne un comentariu: