Review – GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 31 January, 2024.

Consum, temperaturi, nivel de zgomot

 
Aparatul pentru masura consumului la priza indica un maxim de 480W trasi din priza, iar PCAT-ul ne indica un consum maxim de 360W si o medie de 317W. Practic, avem de-a face cu un consum mai crescut fata de implementarea FE, mai precis cu 19W pentru valoarea maxima, respectiv 17W in medie.

Sistemul de racire Windforce este impresionant, insa de aceasta data cei de la GIGABYTE au preferat o abordare mai silentioasa, ceea ce inseamna ca GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G produce un nivel de zgomot mai scazut decat referinta, dar temperatura maxima atinge 70 oC.
 

Comentarii

4 comentarii la: Review – GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G

 1. Dor a scris pe:

  Excelenta încheierea! 🙂
  “la revedere Ianuarie, nu te mai intoarce. Eu unul am o deficienta ridicata de solutie de malt si hamei si intentionez sa remediez rapid aceasta problema.”

 2. Wolfink a scris pe:

  Din ciclul ” noi, nshitvidia, cum sa mai mulgem niste bani dintr-o serie ce nu aduce cine stie ce imbunatatiri ( seria 4000) comparativ cu seria 1000 sau chiar 2000. Articolele, ca intotdeauna, foarte bine scrise si la obiect dar produsele lansate lasa de dorit, cum am scris mai sus: “cum sa mai scoatem niate bani de pe urma celor multi si “destepti”. Eu unul ramin la 3070 meu ce inca duce orice chiar si in 4k cu detalii medii. Astept linistit seria 5000 si trec peste seria 4000 mai ales versiunile super ultra extra maxi mega…

 3. mucul a scris pe:

  Din ciclul: noi, neavidia, sa mai mulgem niste banuti dintr-o generatie de pl. video nu prea stralucita. Plusuri(daca se pot numi astfel: pretul ceva mai asezat si cresterea cu 2,5 fps fata de versiunea normala. Articole bine scrise, ca de obicei, dar lansarea acestor modele super,extra,maxi,ultra nu prezinta un interes deosebit. Poate seria 5000 va fi mai reusita.

 4. AdiMan a scris pe:

  Salut echipa lab501. Facind abstractie la comentariile de mai sus (noaptea mintii) vreau sa afirm faptul ca am terminat de citit articolele scrise pina in acest moment, de la inceputul lui 2024 si nu pot decit sa zic: bravo si multumiri pentru testele efectuate. Sper sa continuati si mai departe la fel cu urmatoarele lansari. Unii dintre noi prefera sa stea linistiti cu o cafea la indemina si sa se delecteze citind si nu urmarind teste video realizate pe repede inainte, unde mai pui ca cititul ajuta creierul sa se dezvolte normal. Inca o data multumiri si putere de concentrare coroborata cu multa rabdare va doresc in viitor pentru si mai multe teste realizate anul acesta.

Lasa-ne un comentariu: