Review – MSI GeForce GTX 1080Ti Gaming X 11G

Scris de: , in categoria: Placi video, in 15 May, 2017.

Concluzii

 
MSI GeForce GTX 1080Ti Gaming X 11G confirma ceea ce stiam deja de cativa ani si anume faptul ca implementarile de varf din portofoliul MSI sunt printre cele mai performante de pe piata, din orice punct de vedere. De la sporul de performanta adus fata de implementarea Founders Edition, la temperatura mai mica cu 12 oC, respectiv la nivelul de zgomot mai mic cu cateva ordine de marime (decibelul este o marime logaritmica), MSI GeForce GTX 1080Ti Gaming X 11G are toate dotarile necesare pentru a fi una dintre alegerile preferate ale consumatorilor.

Ce-i drept, este vorba despre un monstru de placa, deci aveti nevoie de o placa de baza cu slot-uri PCI-E solide sau de un suport in carcasa, iar in aplicatii mici consumatoare de resurse (ecrane de incarcare, rezolutii mici), exemplarul nostru a dat dovada de coil noise, insa asta nu inseamna ca putem generaliza acest aspect.

Cu un pret de 4000 RON, MSI GeForce GTX 1080Ti Gaming X 11G este una dintre cele mai puternice placi video disponibile pe piata, lasand utilizatorilor o alegere foarte simpla. Pentru cei care au in plan construirea unui circuit de racire cu lichid, un Founders Edition impreuna cu un full block de calitate poate fi o solutie optima, pentru un pret similar.

In schimb, pentru cei care intentioneaza sa utilizeze placa video asa cum o cumpara din magazin, implementarea celor de la MSI este cu siguranta una dintre primele pe care ar trebui sa le ia in calcul in momentul unei achizitii. Vom vedea in curand cum se comporta si concurentul sau principal, adica AORUS GeForce GTX 1080Ti Xtreme Gaming 11G. Stay tuned…

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – MSI GeForce GTX 1080Ti Gaming X 11G

  1. Paul a scris pe:

    Power overwhelming. Asta e primul lucru ce-mi vine in minte citind reviewul, iar gtx 1080 arata aproape mainstream pe langa bestia asta. Si se pare ca Nvidia iar se vor lupta numai ei cu ei inca cativa ani.

Lasa-ne un comentariu: