Review – Nvidia GeForce RTX 3070 Ti

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 9 June, 2021.

Gears Tactics

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Nvidia GeForce RTX 3070 Ti

 1. Marius a scris pe:

  MSRP to MSRP as zice ca 6800 ar fi o alegere mai buna si mai ieftina nowadays. RT nu prea mai intereseaza in generatia asta, oferta de jocuri este chiar una penibila, iar ultimul joc RT, RES8, functioneaza foarte bine pe RX 6XXX. Deci … implementarea RT chiar conteaza.

  DLSS o sa isi piarda avantajul odata cu aparitia FidelityFX deoarece noi intelegem tehnologia altfel fata de ceea ce ea trebuie sa faca, iar acele FPS-uri in plus (deoarece noi vreim doar FPS-uri) vor face din AMD un fel de prietenul tuturor.

  Iar consumul de curent al placii … e foarte dezamagitor.

 2. Dreamcatcher a scris pe:

  Tocmai, pare o placa incropita din componente ramase de la celelalte. Nu bifeaza nimic din ce eu m-as fi asteptat: sa umple golul ala de vreo 20% intre 3070 si 3080. Sa aduca mai multa memorie video pentru a fi si de viitor sau a te putea atinge de titluri si in 4K fara sacadari(ex. Valhala). In schimb e fierbinte, gurmanda si cel mai probabil intrecuta de orice implementare de 3070 mai suparata in oc!

 3. Monstru Post author a scris pe:

  3070Ti se bazeaza pe GA104 full. In cel mai bun caz, 3070 este o placa construita din resturi, nu 3070Ti…

 4. Dreamcatcher a scris pe:

  Ai dreptate, de asta am spus ca pare :D. Dar bifeaza numai minusuri si intr-o lume ideala ar fi fost mai scumpa cu 20$ decat concurenta care o invinge, e mai putin fierbinte, mult mai putin gurmanda, memorie dubla. Avea sens daca ar fi inlocuit acel 3070 fiind plasata la acelasi pret. Asa varianta ciunga, “cu 100$ mai ieftina” dar fara multe din inconvenientele de mai sus, e de preferat, performanta oricum e pe acolo, dar vad consum cu aproape 120W mai mare si nu inteleg de ce! Poate fi din cauza lucrului cu memoria GDDR6X?! Pentru ca nici surorile mai mari nu-s prea prietenoase cu mediul!

Lasa-ne un comentariu: