Review – Nvidia GeForce RTX 3090Ti Founders Edition

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 19 July, 2022.

Consum, temperaturi, nivel de zgomot

 
Ehehei, dragii monstrului, bestia este mare si fioroasa, dar nu este mare degeaba! Spun asta pentru ca sistemul de racire isi face treaba cu brio, temperatura nucleului grafic atingand 75 oC, in conditiile in care nivelul de zgomot este tinut sub control, aparatul de masura indicand 44.1 dB.

Iar asta este cu adevarat impresionant, tinand cont ca aparatul pentru masura consumului la priza indica un maxim de 658W trasi din priza, iar PCAT-ul ne indica un consum maxim de 486W si o medie de 452W. Nu, nu mai intalnim aceleasi cifre ca in cazul implementarii MSI, Nvidia GeForce RTX 3090Ti Founders Edition fiind totusi o referinta. Si daca aceasta ar trebui sa consume 450W, chiar consuma 450W in medie, nu 494W, ca in cazul implementarii aftermarket.

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Nvidia GeForce RTX 3090Ti Founders Edition

 1. Negaterium a scris pe:

  Great article, as usual. Monster delivery 🙂

 2. Dodo a scris pe:

  Nota 10 ca de fiecare data!

 3. Dreamcatcher a scris pe:

  Procesorul acela nu face cinste unui astfel de monstru, cu tot respectul. Ar fi nevoie de un upgrade catre o platforma cu 5800X3D macar! Altfel mi se pare ca anuleaza toata munca riguroasa, prezentand niste rezultate indoielnice, din cauza bottleneck-ului real si vizibil!

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Trecem la 7000 in curand

Lasa-ne un comentariu: