Review – SAPPHIRE AMD Radeon RX 6700XT Nitro+

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 22 March, 2021.

Concluzii

 
Asa cum am vazut si in momentul lansarii, AMD Radeon RX 6700XT completeaza in mod fericit gama RX 6000, oferind o alternativa solida pentru RTX 3070 / RTX 3060Ti. Evident, implementarea SAPPHIRE AMD Radeon RX 6700XT Nitro+ ofera un spor de performanta fata de modelul de referinta, oferind in acelasi timp un confort termic si acustic sporit.

Practic, este ca si cum am avea de-a face cu alt nucleu, in conditiile in care placa video nu este deloc galagioasa, iar temperatura nucleului grafic nu trece de 67 oC. Cu alte cuvinte, SAPPHIRE au facut o treaba excelenta cu implementarea Nitro+, aceasta oferind un echilibru perfect intre performanta, temperaturi, nivel de zgomot si aspect.

Desigur, nu stim cand isi va face aparitia in magazine aceasta implementare, iar despre pret cu siguranta nu as putea sa va spun nimic. Cert este ca in momentul in care lucrurile isi vor reveni la normal, daca aveti in plan achizitia unei placi grafice mainstream bazate pe un nucleu AMD, atunci SAPPHIRE AMD Radeon RX 6700XT Nitro+ este cu siguranta o solutie demna de luat in seama.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – SAPPHIRE AMD Radeon RX 6700XT Nitro+

  1. Doru a scris pe:

    Salut! Am doua placi Sapphire la indemana (vechi bineinteles), una Pulse si una Nitro+. Cea Nitro+ este foarte bine construita, silentioasa si relativ rece. Vazand review-ul lab501 concluzionez ca si acest model Nitro+ este unul reusit!

Lasa-ne un comentariu: