Review – SAPPHIRE AMD Radeon RX 6700XT Nitro+

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 22 March, 2021.

Prezentare

 
Daca in ultimii ani placile video Sapphire erau livrate in ambalaje colorate intr-o combinatie de gri, bleu sau rosu, SAPPHIRE AMD Radeon RX 6700XT Nitro+ vine cu hainute noi, cu o tema aurie care atrage imediat privirea. In pachet gasim placa video, care are dimensiuni semnificativ mai ridicate decat referinta.

Astfel, avem de-a face cu o placa video care utilizeaza sistemul Tri-X, care integreaza tehnologiile Hybrid Fan Blade, WAVE Fin design si V-Shape Fin Designal. Acesta este alcatuit din trei ventilatoare Tri-X, doua avand un diametru aproximativ de 105mm si unul de 90mm, un radiator de dimensiuni considerabile si un backplate solid din aluminiu. SAPPHIRE AMD Radeon RX 6700XT Nitro+ este echipata cu un conector 8 pin si un conector 6 pin, I/O shield-ul oferind un conector HDMI si trei conectori Display Port.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – SAPPHIRE AMD Radeon RX 6700XT Nitro+

  1. Doru a scris pe:

    Salut! Am doua placi Sapphire la indemana (vechi bineinteles), una Pulse si una Nitro+. Cea Nitro+ este foarte bine construita, silentioasa si relativ rece. Vazand review-ul lab501 concluzionez ca si acest model Nitro+ este unul reusit!

Lasa-ne un comentariu: