Review – SAPPHIRE AMD Radeon RX 6700XT Nitro+

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 22 March, 2021.

Sub capota

 
Sistemul de racire este alcatuit dintr-o baza solida de cupru, strabatuta de 4 heatpipe-uri, care transmit caldura catre un radiator masiv. Memoriile beneficiaza de pe urma unui radiator dedicat, in timp ce back-plate-ul are rol atat de rigidizare, cat si de disipare a caldurii degajate in PCB.

SAPPHIRE AMD Radeon RX 6700XT Nitro+ este echipata cu doua chip-uri de BIOS si un selector cu trei pozitii. Pozitia implicita este Performance Mode, urmata de Silence Mode, respectiv de Software Switch Mode, in care putem comuta intre profilele Performance si Silent cu ajutorul utilitarului TriXX. Tot cu ajutorul acestuia putem ajusta viteza de rotatie a ventilatoarelor si putem controla iluminarea ARGB.

Nucleul grafic este sustinut de un total de 9 faze, controlate de un chipset International Rectifier IR35217 si alcatuite din mosfeti Vishay SiC649A, in timp ce etajul de alimentare al memoriilor este alcatuit din doua faze Vishay SiC632A, controlate de un integrat ON Semi NCP81022N.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – SAPPHIRE AMD Radeon RX 6700XT Nitro+

  1. Doru a scris pe:

    Salut! Am doua placi Sapphire la indemana (vechi bineinteles), una Pulse si una Nitro+. Cea Nitro+ este foarte bine construita, silentioasa si relativ rece. Vazand review-ul lab501 concluzionez ca si acest model Nitro+ este unul reusit!

Lasa-ne un comentariu: