Review – XFX Radeon RX 480 GTR 8GB

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 5 October, 2016.

Prezentare

 
Placa este dotata cu un back-plate din aluminiu, care contrasteaza din pacate cu masca frontala simpla, construita din plastic negru. Cred ca macar un sticker ar fi adus un plus la capitolul design, pentru ca XFX Radeon RX 480 GTR 8GB este o placa interesanta, careia design-ul nu ii face dreptate.

Pe back-panel gasim conectorii uzuali pentru implementarile non-reference (1 x DVI, 1 x HDMI, 3 x Display Port), precum si sigla XFX decupata in dreptul evacuarii. La fel ca toate implementarile de RX 480 testate de noi pana acum, XFX Radeon RX 480 GTR 8GB este dotata cu un conector PCI-E 8 pin.
 
prezentare-01

prezentare-02

prezentare-03

prezentare-04

prezentare-05

prezentare-06

Comentarii

6 comentarii la: Review – XFX Radeon RX 480 GTR 8GB

 1. Liviu Tatan a scris pe:

  XFX este un brand mult mai bun ca Sapphire, MSI, GIGABYTE. Un articol foarte bun, l-am citit cu placere!

 2. George a scris pe:

  De cand e xfx peste msi? 🙂

 3. Paul a scris pe:

  Problema Xfx si Saphire si a celorlalti parteneri exclusiv Amd e ca Polaris e mult sub Pascal si cel mai probabil vor avea de pierdut fata de partenerii Nvidia, oricat de bine construiesc placile. Poate odata cu aparitia arhitecturii Vega situatia se va intoarce in favoarea lor, desi nu cred.

 4. globula a scris pe:

  Un studiu de OC la placa asta se poate, aparent merge lejer 1450 cu doar 100mv extra.

 5. Mihail Alexandru a scris pe:

  @Paul Sapphire are companie sora Zotac – care vand doar placi Nvidia.
  XFX stiam ca era cu Nvidia si am cautat online; se pare ca atunci cand au incercat sa produca si placi cu cipuri AMD, Nvidia i-a taiat de pe lista partenerilor. Inca un motiv sa-i “iubim” pe cei de la Nvidia.
  Polaris este adresat altui segment fata de Pascal. In comparatie cu generatia anterioara se pare ca AMD s-a apropiat totusi de Nvidia, in ciuda performantelor impresionante pe care le aduce Pascal. Au mai investit si ei un ban in marketing, un ban in software – care sincer ma atrage mai mult decat optiunea Nvidia acum. La naiba, este parfum pe langa ce aveam inainte indiferent de culoare. Intre timp Nvidia nu stiu cum sa-ti ia adresa de mail – iar si-o iau in cap. Sper sa dea cineva cu ei de pamant pana termina cu aroganta a la Apple, dar ma indoiesc ca se va intampla.

 6. eu a scris pe:

  Nu vad eu sau nu sunt incluse in test si placi nvidia desi se specifica și drivere Nvidia. Si Deus ex este un joc care merita sa fie inclus in orice test de placi video.

Lasa-ne un comentariu: