ZOTAC GeForce GTX 560 AMP! Review

Scris de: , in categoria: Placi video, in 19 October, 2011.

GeForce GTX 560 AMP! este prima placa Zotac pe care am ocazia sa o testez in ultimii 3 ani, si sper sa nu fie si ultima. Zotac este o companie de la care am vazut multe concepte extrem de interesante, atat de placi video cat si de placi de baza, singura problema fiind ca nu le-am vazut niciodata ajunse pe piata.

Astazi ne indreptam privirile spre implementarea Zotac a GPU-ului Geforce GTX 560; de notat ca avem de-a face cu versiunea AMP! Edition, ceea ce se traduce prin frecvente marite din fabrica. Daca frecventele specificate de NVIDIA pentru GTX 560 sunt 810MHz pentru GPU si 1000MHz pentru memorie, pentru GTX 560 AMP! avem setate frecvente de 950MHz la GPU si 1100MHz pentru memorie.

Cresterea frecventelor fata de valoarea de referinta nu este deloc mica, asadar solutia de racire este una destul de fioroasa cu 2 ventilatoare si 3 heatpipe-uri. Dupa cum ne cunoasteti, noi suntem mai curiosi de potentialul de overclocking dar vom vedea asta mai incolo.

.


Comentarii

4 comentarii la: ZOTAC GeForce GTX 560 AMP! Review

 1. bubu a scris pe:

  Pana o sa apara aceasta placa in romania, va trebui sa ne multumim cu MSI N560GTX Ti Hawk

 2. brainiac24 a scris pe:

  Felicitări pentru articol și pentru ceea ce sunteți!

  “Cresterea frecventelor fata de valoarea de referinta nu este deloc mica, asadar solutia de racire este una destul de fioroasa cu 2 ventilatoare si 2 heatpipe-uri.”
  Nu sunt 3 heatpipe-uri?

 3. Dark man a scris pe:

  Care dintre bench’uri vi se pare ca au o grafica mai frumoasa, mai realista. 3dmark 11 sau unigine heaven 2.5?

 4. Alex a scris pe:

  Salutare, intentionez sa achizitionez aceasta placa, m-ar ajuta enorm daca mi-ati spune daca alaturi de un I5 2500k si 4 coolere de carcasa(1 din ele de 230mm) o sursa OCZ Fatal1ty de 550w cu 2x25A pe 12v ar face fata? Frecventele mai mari se traduc si in consum mai mare??

Lasa-ne un comentariu: