AMD Ryzen Threadripper 3 – Part I – Modele si preturi

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Procesoare & Chipseturi, in 7 November, 2019.

AMD Ryzen 9 3950X

 
Desigur, procesoarele din familia Threadripper 3, respectiv platforma TRX40, nu sunt singurele produse anuntate astazi de catre AMD. Astfel, aflam ca AMD Ryzen 9 3950X, varful de gama pentru platforma X570, va fi disponibil tot in luna Noiembrie. Asa cum stiti, acesta va fi dotat cu 16 nuclee si 32 de fire de executie si va costa ~749 USD. Astazi aflam si specificatiile oficiale, mai precis o frecventa de baza de 3.5GHz, respectiv o frecventa boost de 4.7GHz, precum si un TDP de 105W.

O alta noutate anuntata astazi de AMD este modul de functionare Eco-Mode, in care 3950X poate fi configurat cu un singur click sa se incadreze intr-un TDP de doar 65W, oferind in continuare o performanta demna de un procesor cu 16 nuclee. Acest mod de functionare va fi disponibil si pentru celelalte procesoare din familia AMD Ryzen 3000.

 

Comentarii

2 comentarii la: AMD Ryzen Threadripper 3 – Part I – Modele si preturi

  1. Dreamcatcher a scris pe:

    Pagina 5:”Si daca AMD valoreaza acum 40 de miliarde de dolari, nu uitati ca Intel valoreaza astazi 250 de miliarde de dolari, adica de peste 8 ori mai mult.”-wrong math,dar totusi e extrem de mult,teoretic au mari resurse sa revina,dar uite ca se dovedeste ca banii nu cumpara si inovatia!Iar AMD au inovat si s-au reinventat in 3 ani cu bani de-o ciorba…e ireal!

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Ai dreptate, e vorba de 6 nu de 8.

Lasa-ne un comentariu: