Review – Corsair H150i RGB Elite

Scris de: , in categoria: Racire, in 16 August, 2022.

Corsair H150i RGB Elite

 
La finalul anului trecut am putut vedea cum se comporta H150i Elite LCD, un AIO excelent bazat pe seria flagship Elite Capellix. Era vorba despre o solutie high-end, cu alte cuvinte inaccesibila pentru multi cumparatori, ceea ce ne aduce la articolul de astazi, respectiv la produsul pe care il vom testa. Pentru a oferi un pachet mai atractiv utilizatorilor sensibili la pret, Corsair renunta la ventilatoarele ML120 in favoarea noilor AF120 Elite, in timp ce iluminarea RGB este mentinuta doar pentru capacul ansamblului pompa / waterblock.

In luna aprilie studiam ventilatoarele din seria Elite, mai exact ML120 RGB Elite si SP120 RGB Elite. Daca ML120 foloseste lagare cu levitatie magnetica, SP120 foloseste lagar traditional hidraulic, iar recent lansatul AF120 Elite vine cu lagar FDB (Fluid Dynamic Bearing), pastrand insa ghidajele care canalizeaza si rotesc fluxul de aer (asemenea unui surub sau a unui glont) pentru a avea pierderi cat mai mici si eficienta maxima in cazul amplasarii pe un radiator sau in fata unui filtru de praf. Corsair AF120 Elite beneficiaza de control PWM, insa renunta la iluminarea RGB.

Pretul de comercializare se invarte undeva in jurul sumei de 1000lei, in timp ce H150i Elite LCD este disponibil in acest moment la 1500lei. Haideti mai departe sa vedem ce gasim in pachetul noului model, eu sunt in special curios de comportamentul noilor ventilatoare.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Corsair H150i RGB Elite

Lasa-ne un comentariu: