Review – Corsair iCUE Link RX120 RGB

Scris de: , in categoria: Racire, in 17 May, 2024.

Prezentare

 

Corsair iCUE Link RX120 RGB este comercializat atat in pachet de 3 ventilatoare care vin impreuna cu controller-ul dedicat, cat si individual, destinat cazurilor in care avem nevoie de 1 sau 2 ventilatoare extra (fata de cele 3 incluse). In pachet gasim cele 3 ventilatoare, controller-ul iCUE System Hub, conectorii necesari pentru daisy chain, dar si cablurile de alimentare si conectare. Am tratat ecosistemul iCUE Link intr-un articol separat, prin urmare nu voi detalia aici functionarea lui.

Ventilatoarele vin cu lagar Magnetic Dome optimizat pentru silentiozitate, cele 7 pale fiind optimizate atat pentru airflow, cat si pentru presiunea statica, necesara atunci cand le montam pe un cooler sau pe un radiator de watercooling. O atentie deosebita s-a acordat dimensiunilor palelor care au fost crescute intr-atat incat Corsair au operat modificari la carcasa exterioara. Daca ne uitam atent, lateralele transparente sunt extinse spre exterior pentru a permite folosirea unei dimensiuni mai mari pentru pale. Acestea sunt si transparente, pentru a permite dispersarea luminii celor 8 LED-uri amplasate pe rotor.

Extinderea palelor impreuna cu folosirea unui AirGuide (la fel ca cel utilizat la ventilatoarele din seria Elite) ar trebui sa faca din iCUE Link RX120 RGB un ventilator extrem de performant in testele realizate la RPM fix, insa ramane de vazut cum se descurca atunci cand vine vorba de zgomotul emis. Pe langa zgomotul emis de cantitatea suplimentara de aer miscata, mai avem si zgomotul dat de palele care taie aerul precum si cel generat de introducerea AirGuide-ului. Va fi o serie interesanta de rezultate, asta va asigur,

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: