Review – DeepCool AK500

Scris de: , in categoria: Racire, in 19 October, 2022.

Concluzii

 
DeepCool au evoluat mult in ultimii ani, implementand tehnologii si concepte care s-au dovedit a fi de succes de-a lungul timpului, cum ar fi sistemul de prindere solid, de o importanta cruciala in performanta unui cooler, modul in care sunt atasate lamelele de heatpipe-uri, un traseu cat mai direct al acestora, precum si utilizarea unui radiator de dimensiuni considerabile, toate acestea fiind completate de minune de un ventilator care poate functiona atat in regim de silentiozitate, dar si la viteze de rotatii mai ridicate, daca acest lucru este necesar.

Acesta este si cazul lui DeepCool AK500, un cooler care implementeaza toate aceste lucruri intr-un mod fericit, rezultatul fiind un cooler performant, bine construit. De altfel, este unul dintre cele mai performante cooler-e de tip tower pe care le-am testat in ultima vreme, ceea ce reprezinta o performanta notabila.

Acum, ramane de vazut si la ce pret isi va face aparitia in magazinele din tara noastra. Pretul recomandat este de 59.99 USD, drept urmare ma astept sa il vedem in magazine undeva in jurul sumei de 300 RON.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – DeepCool AK500

  1. Doru a scris pe:

    Inaltimea fiind de ?

  2. Doru a scris pe:

    Revin ptr ca se pare ca nu citeste nimeni intrebarile. Are 158 mm inaltime

Lasa-ne un comentariu: