Review – DeepCool AS500

Scris de: , in categoria: Racire, in 20 October, 2020.

Concluzii

 
DeepCool AS500 este un cooler slim tower de 140mm, gandit pentru a oferi un maxim de compatibilitate cu majoritatea kiturilor de memorii si carcaselor disponibile pe piata, in conditiile oferirii unui raport calitate / pret optim. Urmand a fi comercializat pentru ~265 RON, DeepCool AS500 ofera performante medii, fiind gandit pentru procesoare din gama Core i7 sau AMD Ryzen 7, cu un bun contact intre pastila de siliciu si IHS.

Personal, nu recomand utilizarea acestui cooler cu procesoare din seria Core i9 sau AMD Ryzen 9, decat impreuna cu un ventilator de turatie ridicata. In schimb, DeepCool AS500 este potrivit pentru un Core i7 10700K sau un AMD Ryzen 7 3800XT, oferind in acest caz un raport optim intre temperaturi si nivelul de zgomot, alaturi de ventilatorul inclus in pachet.

Controller-ul ARGB inclus in pachet reprezinta de asemenea un plus, in special in aceasta gama de pret. Fie vorba intre noi, nu inteleg de ce DeepCool nu au inclus in pachet si un ventilator echipat cu iluminare RGB. Ar fi fost ideala comercializarea cooler-ului in doua variante – una ceva mai accesibila, fara iluminare si una apropiata ca pret de AS500, care sa includa si un ventilator ARGB.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: