Review – DeepCool Castle 240RGB V2

Scris de: , in categoria: Racire, in 9 December, 2020.

DeepCool Castle 240RGB V2

 
Te uita cum ninge-n Decembrie… Deh, ne-am cam obisnuit in capitala sa nu avem parte de zapada in Decembrie, desi, candva de mult, imi aduc aminte de nameti pe strazile capitalei inca din Noiembrie. Si totusi… ninge, iar temperatura a scazut considerabil, ceea ce inseamna ca sistemele ceva mai incinse respira in sfarsit usurate. Mai ales ca RADET-ul nu livreaza exemplar chiar in toate cartierele.

Desigur, daca aveti un procesor ceva mai naravas si vreti sa nu va faceti griji legate de temperatura, sau nivelul de zgomot emis de cutia de sub birou, o alta varianta ar fi sa utilizati un sistem de racire mai performant. Cum ar fi, de exemplu, un AIO.

Sistemele de racire de tip All-in-One au evoluat constant in ultimii ani, ajungand la un nivel greu de egalat de sistemele de racire tradiationale, pe aer, in cazul modelelor costisitoare, respectiv la un raport calitate / pret de invidiat, in cazul modelelor ceva mai accesibile.

Iar unele dintre acestea aduc si un plus la capitolul aspect, asa ca din ce in ce mai multi utilizatori se orienteaza inspre o solutie de tip AIO. O astfel de solutie, cu un aspect placut si un bun raport calitate / pret, este si DeepCool Castle 240RGB V2.

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – DeepCool Castle 240RGB V2

 1. Szabó Ildikó a scris pe:

  “Daca aveti in plan achizitia unui sistem high-end, exista alternative mai performante pentru racire procesorului.”
  Pentru un 10900K ce alternative ati propune?
  Am încercat sa merg pe un Arctic Freezer II 360, dar în mai putin de un an a cedat pompa si de la cel cumparat (dupa 6 luni), si de la replacement (dupa 3 luni).

 2. Marian a scris pe:

  Salut.
  Cum se aplica tehnologie anti-leak in cazul de față?
  Te cred ca a lasat urma buna pe procesor, insa ar fi fost si mai utila o poza cu aceasta.
  Arctic Freezer era unul dintre cele cu performantele de top. Pacat de lot…

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Szabo – Noctua NH-D15 pe aer, EKWB AIO pe apa

  Marian – ar fi fost mai utila pentru?

 4. Liviu a scris pe:

  Am Deepcool Castle V1 , care nu era renumit pentru nimic . E excelent in tandem cu un 8700k delidded , lapped . 4.8 relax cu temperaturi bune . Nu am gasit setari corecte pentru 5GHz all day , dar nici nu m-am chinuit prea tare .

  Sunt sigur ca v2 e si mai bun . Nice review boyz .

Lasa-ne un comentariu: