Review – DeepCool Castle 280EX

Scris de: , in categoria: Racire, in 8 September, 2020.

DeepCool Castle 280EX

 
De-abia asteptati sa vedeti cum merge RTX 3080, nu-i asa? Stati linistiti… si eu de-abia astept sa va povestesc. Pana cand avem insa voie sa facem efectiv acest lucru, ne-am gandit ca nu ar strica sa aruncam o privire asupra unei noi solutii de racire, mai ales ca RTX 3080 sufla o parte din aerul cald in sus, inspre procesor.

Anul acesta v-am povestit despre 4 solutii de racire de tip AIO, doua dintre acestea de 280mm, care chiar au reusit sa ne impresioneze. Este vorba despre AORUS Liquid Cooler 280, respectiv NZXT Kraken Z63, doua modele care ne-au demonstrat eficienta formatului 280mm si au obtinut rezultate foarte bune in testele noastre.

Ei bine, astazi a venit momentul sa discutam despre inca un AIO de 280mm, din seria de varf Gamer Storm a celor de la DeepCool. Pe numele sau DeepCool Castle 280EX, sau DeepCool Gamer Storm Castle 280EX, acesta promite sa fie un concurent serios, accentul fiind pus atat pe aspect, cat si pe performanta.

Astfel, DeepCool Castle 280EX se lauda cu o baza din cupru de dimensiuni mari, care il recomanda si posesorilor de platforme TRX40, un ansamblu pompa/rezervor/waterblock solid, echipat de asemenea cu un difuzor RGB si doua ventilatoare de 140mm optimizate pentru air-flow ridicat.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – DeepCool Castle 280EX

Lasa-ne un comentariu: