Prezentare – DeepCool Macube 310

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 11 March, 2020.

DeepCool Macube 310

 
Carcase… carcase si AIO-uri avem! Pentru toate gusturile, nevoile si buzunarele. Pentru ca in conditiile in care suspectii de serviciu, adica AMD, Nvidia si Intel, ne-au acordat un ragaz pentru a ne trage sufletul la inceputul anului, pana incepe din nou nebunia lansarilor, am apucat si noi sa ne relaxam putin si sa ne ocupam si de alte categorii de produse. De aceea, in ultimul timp v-am bombardat cu AIO-uri si carcase, iar astazi vom discuta din nou despre o carcasa.

DeepCool Macube 310 face parte din seria GamerStorm, in care vedem de obicei carcase cu design futurist. Ei bine, de aceasta data avem de-a face cu un design simplu, producatorul incercand sa ofere o carcasa eleganta, ticista cu dotari, pentru un pret scazut, DeepCool Macube 310 fiind comercializata in Romania pentru ~ 300 RON.

Disponibila in doua versiuni, mai precis negru si alb, DeepCool Macube 310 este echipata cu o laterala construita din sticla securizata si un sistem foarte interesant si practic de prindere al celor doua laterale de sasiu, aspect valabil si in momentul in care discutam despre latura frontala si latura superioara.

De asemenea, producatorul a inclus o serie intreaga de dotari pe care nu le intalnim de obicei in aceasta categorie de pret, incercand sa ofere un pachet cat mai atractiv.

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – DeepCool Macube 310

  1. De ce are suport pentru ventilatoare/radiatoare in fata daca partea aia are carcasa practic inchisa?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Nu este inchisa, are fante laterale pe masca frontala, ca majoritatea carcaselor care nu au mesh in fata (adica marea majoritate a carcaselor).

  3. Ion a scris pe:

    Doar pe alb!?

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Exista si versiunea neagra

Lasa-ne un comentariu: