Prezentare – DeepCool Macube 310

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 11 March, 2020.

Concluzii

 
In momentul in care discutam despre carcase, exista 4 considerente pe care trebuie sa le luam in considerare. Este vorba despre aspect, constructie, pret si nu in ultimul rand ergonomie, mai precis cat de bine este gandit interiorul si cat de usor este sa construiesti un sistem in carcasa respectiva.

Carcasele DeepCool au stat intotdeuna bine la capitolul pret, iar varietatea solutiilor de design propuse de producatorul asiatic a asigurat intotdeuna o pozitie buna si la capitolul aspect, fiecare gasind ceva care i se potriveste in portofoliul DeepCool.

Si in cazul lui DeepCool Macube 310 design-ul este la inaltime, abordarea curata si eleganta fiind pe placul meu, iar pretul este mai mult decat imbietor, tinand cont ca exista cooler-e care costa mai mult de 300 RON. De aceasta data insa, cei de la DeepCool au reusit sa puncteze magistral si la celelalte doua capitole, mai precis constructie si ergonomie.

Astfel, DeepCool Macube 310 este o carcasa solida, de calitate, care se simte ca o carcasa high-end. Iar la capitolul ergonomie cei de la DeepCool au facut un pas urias in fata, de la usurinta cu care putem demonta lateralele, latura frontala si latura superioara si pana la atentia la detaliu pe care o intalnim la interior.

Circuitul aerului in carcasa este gandit logic, aranjarea cablurilor va fi o sarcina usoara, datorita modului in care sunt dispuse fantele de trecere, iar suportul pentru placa video este o aditie binevenita, intr-o era a placilor grafice supradimensionate. Per total, o carcasa reusita, cu un raport calitate / pret iesit din comun.

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – DeepCool Macube 310

  1. De ce are suport pentru ventilatoare/radiatoare in fata daca partea aia are carcasa practic inchisa?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Nu este inchisa, are fante laterale pe masca frontala, ca majoritatea carcaselor care nu au mesh in fata (adica marea majoritate a carcaselor).

  3. Ion a scris pe:

    Doar pe alb!?

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Exista si versiunea neagra

Lasa-ne un comentariu: