Prezentare – DeepCool Macube 110

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 13 October, 2020.

DeepCool Macube 110

 
DeepCool au fost harnici anul acesta, lansand printre altele noi carcase si sisteme de racire. Anul acesta v-am povestit despre Macube 310, o carcasa aratoasa, cu un plus la capitolul ergonomie, CL500, un mid-tower cu un bun raport calitate / pret, respectiv Castle 280EX, un AIO performant. Ei bine, astazi vom discuta despre un alt model nou lansat, mai precis DeepCool Macube 110, o carcasa eleganta si compacta, gandita pentru cei care isi doresc un sistem de dimensiuni medii.

Astfel, aceasta accepta placi de baza in format micro-ATX, respectiv mini-ITX, fiind insa compatibila cu radiatoare de 280mm, care pot fi montate atat pe latura frontala, cat si pe tavan. Nu in ultimul rand, DeepCool Macube 110 accepta cooler-e cu o inaltime de pana la 165mm, respectiv placi grafice cu o lungime de pana la 320mm, oferind de asemenea suficient spatiu pentru wire-management, datorita celor 20mm disponibili intre motherboard tray si panoul din spate.

Dotarile intalnite pe fratele Macube 310 sunt prezente si aici, DeepCool Macube 110 fiind echipata cu suport ajustabil pentru GPU, laterala din sticla securizata cu prindere magnetica, respectiv filtre de praf usor de inlaturat si curatat. Haideti sa vedem ce alte lucruri ofera cel mai recent model de carcasa de la DeepCool.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – DeepCool Macube 110

Lasa-ne un comentariu: