Prezentare – DeepCool Macube 110

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 13 October, 2020.

Concluzii

 
DeepCool Macube 110 ofera majoritatea dotarilor specifice seriei (sistem de prindere magnetic, suport pentru placa grafica), intr-un format compact si elegant, fiind gandita pentru cei care isi doresc un sistem de mici dimensiuni. Indiferent daca optati pentru o placa de baza mini ITX sau pentru un model micro ATX, vezi avea suficient spatiu atat pentru sistemul de racire, cat si pentru o placa video high-end, precum si un flux de aer adecvat, datorita posibilitatilor oferite de panoul frontal, respectiv latura superioara.

Evident, nu avem de-a face cu aceeasi grosime a tablei de otel ca in cazul carcaselor high-end, insa Macube 110 este destul de solida, dimensiunile reduse reprezentand un avantaj in acest caz. Nu in ultimul rand, DeepCool Macube 110 va fi comercializata pentru un pret de aproximativ 250-300 RON, putandu-se lauda cu un raport calitate / pret de invidiat.

Intotdeuna am fost pasionat de sistemele puternice, dar silentioase, motiv pentru care de multe ori am utilizat caracase de dimensiuni mari, pentru a putea satisface aceste doua cerinte. In ultima vreme insa, am inceput sa fiu din ce in ce mai placut impresionat de carcasele compacte, care ofera totusi suficient spatiu de lucru, iar DeepCool Macube 110 este cu siguranta unul dintre modelele pe care eu personal le consider interesante.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – DeepCool Macube 110

Lasa-ne un comentariu: