Review – DeepCool Castle 280EX

Scris de: , in categoria: Racire, in 8 September, 2020.

Concluzii

 
DeepCool cu reusit sa ne impresioneze cu al lor Castle 280EX, oferind performanta de top pentru ~ 650 RON. Este adevarat, nu primim monitor LCD integrat in rezervor, ca in cazul costisitoarelor modele AORUS si NZXT si nici macar ventilatoarele nu beneficiaza de pe urma iluminarii, insa aceste aspecte conteaza mai putin, din punctul meu de vedere, in momentul in care luam in calcul performanta si raportul pret / performanta.

DeepCool s-au concentrat exact pe aceste aspecte, oferind un AIO construit cu simt de raspundere, cu o baza solida, facuta ca la carte si ventilatoare performante, efectul acestor alegeri fiind o performanta de invidiat. Iar pentru cei care isi doresc putin RGB in carcasa, exista totusi iluminarea de pe rezervor.

DeepCool Castle 280EX ar trebui sa isi faca aparitia in magazinele noastre pentru ~650 RON, iar modelul DeepCool Castle 360EX ar trebui sa coste ~ 750 RON. Daca va aflati in cautarea unei solutii de racire performante, fara prea multe briz briz-uri la capitolul iluminare, atunci DeepCool Castle 280EX este o optiune demna de luat in seama.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – DeepCool Castle 280EX

Lasa-ne un comentariu: