Review – DeepCool Gammaxx GTE V2

Scris de: , in categoria: Racire, in 21 December, 2020.

DeepCool Gammaxx GTE V2

 
Ho, ho, ho, dragii Monstrului, incepe cea mai frumoasa saptamana din an, saptamana Craciunului. Cu totii am trecut printr-un an agitat, iesit din comun, asa ca avem nevoie cu siguranta de liniste si pace alaturi de cei dragi si ce ocazie mai frumoasa pentru acest lucru decat Craciunul?

Desigur, noi am avut o gramada de treaba anul acesta, publicand o sumedenie de articole pe cele mai diverse teme, de la placi grafice la notebook-uri si de la smartphone-uri si pana la sisteme de racire. Si daca tot se apropie Craciunul, tragem tare pentru a termina toata treaba din 2020, ca sa intram in noul an relaxati.

Astazi, de exemplu, vom discuta despre DeepCool Gammaxx GTE V2, un cooler accesibil pentru sisteme entry-level, disponibil in tara noastra pentru preturi cuprinse intre 159 si 189 RON. Evident, cu iluminare RGB.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – DeepCool Gammaxx GTE V2

  1. Cristi a scris pe:

    Pentru o testare impartiala a solutiilor de racire ar trebui un dispozitiv profesional de masurare a rezistentei termice si a puterii maxime disipate. Astfel se poate face comparatie intre ele si peste 10 ani plus ca se poate estima/calcula temperatura pentru orice procesor la care se cunoaste TPD https://www.anandtech.com/show/10500/stock-cooler-roundup-intel-amd-vs-evo-212/5

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Subiectul este deja vechi de mai bine de 10 ani. Nu utilizam sarcini artificiale acasa, utilizam procesoare. A caror pastila nu este dispusa similar cu o sarcina artificiala sub IHS, al caror IHS este atasat intr-un fel sau altul de pastila, s.a.m.d. Strict pentru a vedea care este capacitatea termica a unui cooler, da, o sarcina artificiala este potrivita. Pentru a vedea performanta lui overall, trebuie insa testat pe un procesor. Pentru ca sistemul de prindere este important, planeitatea bazei este importanta, modul in care nucleele sunt dispuse pe pastila de siliciu sunt importante.

Lasa-ne un comentariu: