Review – DeepCool Gammaxx GTE V2

Scris de: , in categoria: Racire, in 21 December, 2020.

Ambalaj si accesorii

 
DeepCool Gammaxx GTE V2 este livrat intr-un ambalaj compact, in pachet fiind inclus cooler-ul, un ventilator PWM RGB de 120mm montat din fabrica, o seringa de pasta termica, manualul utilizatorului, un cablu RGB, precum si sistemele de prindere pentru Intel LGA1200/1151/1150/1155/1366, respectiv AMD AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2+/FM2/FM1. DeepCool Gammaxx GTE V2 nu este compatibil cu platformele AMD Threadripper, respectiv cu platformele Intel LGA 2011/2066.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – DeepCool Gammaxx GTE V2

  1. Cristi a scris pe:

    Pentru o testare impartiala a solutiilor de racire ar trebui un dispozitiv profesional de masurare a rezistentei termice si a puterii maxime disipate. Astfel se poate face comparatie intre ele si peste 10 ani plus ca se poate estima/calcula temperatura pentru orice procesor la care se cunoaste TPD https://www.anandtech.com/show/10500/stock-cooler-roundup-intel-amd-vs-evo-212/5

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Subiectul este deja vechi de mai bine de 10 ani. Nu utilizam sarcini artificiale acasa, utilizam procesoare. A caror pastila nu este dispusa similar cu o sarcina artificiala sub IHS, al caror IHS este atasat intr-un fel sau altul de pastila, s.a.m.d. Strict pentru a vedea care este capacitatea termica a unui cooler, da, o sarcina artificiala este potrivita. Pentru a vedea performanta lui overall, trebuie insa testat pe un procesor. Pentru ca sistemul de prindere este important, planeitatea bazei este importanta, modul in care nucleele sunt dispuse pe pastila de siliciu sunt importante.

Lasa-ne un comentariu: