Review – EKWB EK-AIO 360 D-RGB

Scris de: , in categoria: Racire, in 29 January, 2021.

Prezentare

 
EKWB EK-AIO 360 D-RGB este alcatuit dintr-un radiator de 360mm, un ansamblu pompa (~2450 rpm) si waterblock cu baza de cupru si top ARGB precum si furtune matisate cu pivot. Sistemul de prindere este solid, backplate-ul fiind construit din metal, presiunea exercitata de acesta fiind ridicata, ceea ce are ca rezultat o urma de pasta optima. Avem pasta pre-aplicata pe waterblock insa daca il vom monta pe alt sistem avem in pachet un tub de EK-TIM Ectotherm.

Asa cum aflat si din denumirea produsului, EK-AIO 360 D-RGB este echipat cu iluminare ARGB, waterblock-ul fiind dotat cu un top alcatuit dintr-un difuzor RGB si un capac transparent sablat. Iluminarea waterblock-ului si a ventilatoarelor poate fi controlata cu ajutorul utilitarului pus la dispozitie de producatorul placii de baza sau cu orice alt controller ARGB extern, conectivitatea fiind digitala standard (5V, D, G).

In caz ca avem nevoie, in pachet gasim un splitter PWM pentru 3 ventilatoare, in timp ce iluminarea ARGB se poate inlantui – fiecare ventilator avand atat conector mama cat si tata. Pentru iluminarea waterblock-ul avem la dispozitie doi conectori ARGB (4 pini si 3 pini) pentru conectarea la un ventilator sau direct in placa de baza, oferind prin urmare o flexibilitate destul de ridicata.

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – EKWB EK-AIO 360 D-RGB

 1. Daniel Necula a scris pe:

  Un conector ARGB vad ca e pentru placi de baza asus (cel cu pin lipsa)dar celalalt conector e pentru placi de baza gigabyte ? Pentru ca e totusi diferenta intre conectori.

 2. Monstru a scris pe:

  Conectorul ARGB este standard, cu 3 pini si unul lipsa, indiferent ca discutam despre ASUS sau GIGABYTE.

 3. Daniel Necula a scris pe:

  Pe placa de baza gigabyte Z370 ultra gaming nu ai unde sa pui cel cu 3 pini si unul lipsa.

 4. Daniel Necula a scris pe:

  Placile noi aceasi conectori … dar gigabyte z370 nu are acel conector.

Lasa-ne un comentariu: