CES 2020 – EKWB – EK-Quantum Magnitude, EK-Quantum Reflection, EK-AIO & Kinetic

Scris de: , in categoria: Stiri, in 17 January, 2020.

EKWB

 
Unul ditre primii producatori pe care i-am vizitat la CES 2020 a fost EKWB, acestia anuntand o serie intreaga de noutati. Am asteptat insa pana acum pentru a obtine mai multe informatii legate de produsele pe care le-am vazut acolo, iar astazi a venit momentul sa incheiem seria stirilor dedicate CES-ului cu o trecere in revista a celor mai importante noutati de la EKWB.

Astfel, una dintre cele mai asteptate noutati este seria de waterblock-uri high-end EK-Quantum Magnitude, care va contine 4 modele, pentru cele mai importante platforme Intel si AMD. Vom avea la dispozitie doua versiuni D-RGB (Nickel Plexi si Nickel Acetal), o versiune Full Nickel, precum si o versiune old-school, Copper Acetal. Noutatea majora in cazul seriei EK-Quantum Magnitude este lipsa jet plate-ului, traseul lichidului de racire fiind dictat in intregime de canalele decupate in interiorul bazei.

De asemenea, EKWB ofera acum o noua prindere solida din aluminiu, precum si un design off-set pentru versiunea AM4, corespunzator pozitionarii pastilelor de siliciu pe PCB. Mai jos puteti admira versiunea EK-Quantum Magnitude Nickel Plexi AM4 D-RGB.
 

 
O alta noutate sunt combo-urile EK-SPC si EK-Quantum XRES DDC, disponibile acum impreuna cu iluminare D-RGB si noi dimensiuni pentru rezervor. De asemenea, capacul rezervorului este dotat acum cu 3 port-uri G 1/4, aspect care imbunatateste semnificativ flexibilitatea pe care o avem in momentul in care construim circuitul de racire.

 

 
Si daca tot am ajuns la capitolul rezervoare, cei de la EKWB au facut un pas important la acest capitolul, lansand seriile combo Kinetic FLT, respectiv rezervoarele Volume. Practic, avem de-a face cu rezervoare plate, disponibile in doua variante – de sine statatoare, sau in combinatie cu o pompa DDC sau D5 integrata direct in rezervor (EK-Quantum Kinetic FLT ).

Tot in categoria “modding” intra si placile de distributie EK-Quantum Reflection, disponibile pentru trei carcase in momentul de fata, mai precis Phanteks Evolve X, Fractal Design Define R6 si Corsair Obsidian 1000D. Daca primele doua sunt echipate cu o pompa D5, modelul dedicat carcasei Obsidian 1000D (pe care il puteti admira si in filmul de la sfarsitul acestei stiri) este echipat cu doua pompe D5.

 

 
O alta noutate indelung asteptata este EK-AIO, care marcheaza revenirea celor de la EKWB in acest segment, unde faceau valuri cu ani in urma prin modelul Predator. Ei bine, EK-AIO este o solutie complet noua, care va fi disponibila in versiuni de 120, 240 si 360mm, in configuratie single-fan sau push-pull.

 

 
Ca de fiecare data, am vazut si produse dedicate solutiilor industriale, cum ar fi workstation-urile CUBIX, bazate pe waterblock-uri EK-FC RTX6000, cu top-uri construite din otel, precum si solutii complete (carcasa + sistem de racire) pentru segmentul auto.

 

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: CES 2020 – EKWB – EK-Quantum Magnitude, EK-Quantum Reflection, EK-AIO & Kinetic

Lasa-ne un comentariu: