CeBIT – Biostar implementeaza 880G, 890GX si 890FX

Scris de: , in categoria: Stiri, in 6 March, 2010.

Mi-a facut placere sa descopar stand-ul prietenilor de la Biostar in cadrul CeBIT-ului, acestia avand intotdeuna o abordare originala in design-ul placilor de baza, producand nu odata surprize de proportii prin introducerea pe piata a unor modele foarte performante, cu un pret de achizitie scazut. De data aceasta, majoritatea noutatilor imi erau cunoscute, TPower I55 sau H55XE aflandu-se pe masa mea de test de ceva vreme. Cu toate acestea, am descoperit cateva lucruri foarte interesante in standul celor de la Biostar, cum ar fi placile de baza care integreaza cele mai noi chipset-uri AMD (890GX, 890FX si 880G), dar si cateva produse inedite.

Biostar TA890GXE este un produs disponibil deja pe piata. Dotata cu cel mai nou chipset AMD, TA890GXE suporta cele mai noi procesoare (inclusiv Thuban, care nu a fost lansat inca), si ofera toata puterea noului chipset AMD intr-un “ambalaj” mini, fiind vorba despre o placa de baza m-ATX. Nu in ultimul rand, aceasta placa de baza suporta atasarea unui modul infrarosu, care permite controlarea celor mai importante functii ale PC-ului cu ajutorul unei telecomenzi. Aceasta functie este prezenta si pe H55XE.

.


.

Biostar TA880G integreaza urmasul chipset-ului 785, fiind un produs accesibil destinat majoritatii utilizatorilor. Si acest model suporta “BIO-remote”. Biostar TA890FXE va fi varful de gama al seriei, in momentul in care chipset-ul 890FX va fi lansat oficial de AMD. Placa dispune de 4 sloturi PCI-E (x16, x16, x4, x1) si 4 sloturi PCI, si foloseste (la fel ca si surorile mai mici) south-bridge-ul SB850.

.


.

Produsele inedite la care ma refeream mai devreme ne indica implicarea celor de la Biostar si in alte domenii decat cel al placilor de baza. Astfel, am vazut printre altele un cablu HDMI produs de Biostar (probabil pentru a veni in completarea unui sistem dotat cu o placa de baza care suporta functia Bio remote) dar si ceva extrem de interesant pentru colegul nostru Ramiro, mai precis o pasta termica Biostar, denumita Biostar Nano Diamond.
.

Comentarii

3 comentarii la: CeBIT – Biostar implementeaza 880G, 890GX si 890FX

  1. poparamiro a scris pe:

    Blood Diamond, auuuuuuuuuuu….auuuuuuuuuu =)))))))

  2. Laurentiu a scris pe:

    Interesanta lopatica din pachetul pastei termoconductoare 😀

  3. mihai a scris pe:

    unde voi gasi si eu frate in romania o placa 890fx biostar , ca nici am2+ nu am gasit
    si am auzit ca 890gxul deblocheaza amd 960T in x6 1606T :X deci este bijuterie , si il mai duce si la 4.5 ghz

Lasa-ne un comentariu: