CES 2020 – Crucial Ballistix Max RGB

Scris de: , in categoria: Stiri, in 12 January, 2020.

Crucial

 

Tot in cadrul evenimentului Pepcom m-am intalnit si cu prietenii de la Micron, care se pregatesc in curand pentru un refresh total al seriei Crucial Ballistix. Astfel, pe langa batranele modele Sport, care cred ca vor ramane in continuare la locul lor, vom avea Crucial Ballistix, Crucial Ballistix MAX, Crucial Ballistix RGB, respectiv Crucial Ballistix MAX RGB. Acestea sunt noile serii Crucial, disponibile in ~22 de zile, care ofera atat performanta la care ne-am astepta de la IC’urile Micron, cat si un aspect nou.

Astfel, Crucial Ballistix sunt memorii low-profile, disponibile pentru viteze de pana la DDR4 3600 si densitati cuprinse intre 4 si 32GB per stick. Crucial Ballistix MAX sunt dedicate overclockerilor, fiind echipate cu heatspreader-e construite din aluminiu extrudat si senzori de temperatura. In cazul acesta, frecventa urca pana la DDR4 4400, modelele Crucial Ballistix MAX fiind disponibile in densitati de 8 sau 16GB per stick.

Modelele Crucial Ballistix RGB si Crucial Ballistix MAX RGB au aceleasi specificatii, insa sunt echipate cu iluminare RGB, alcatuita din 16 LED-uri si o banda pentru difuzie. Aceasta poate fi schimbata cu un model imprimat 3D de catre utilizator, pentru cei care doresc sa isi personalizeze kit-ul de memorie.

Personal sunt curios cum se vor comporta kit-urile Crucial Ballistix de inalta densitate. In fond, odata cu lansarea lui AMD Ryzen 9 3950X, nevoia de stick-uri de 32GB capabile de viteze mai mari decat DDR4 3000 este mai ridicata ca niciodata, mai multi utilizatori din domeniul profesional preferand 3950X pentru raportul optim performanta / pret pe care il ofera. Acestia au nevoie insa si de o cantitate ridicata de memorie (128GB RAM), pe care numai kit-uri alcatuite din stick-uri de 32GB o pot oferi. Ramane de vazut ce performanta vor oferi IC-urile Micron de inalta densitate, eu unul de-abia astept sa le testez.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: CES 2020 – Crucial Ballistix Max RGB

Lasa-ne un comentariu: