Computex 2018 – Abkoncore

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2018.

Abkoncore

 
In ultimii ani se intampla foarte rar sa mai intalnim companii noi la Computex. In fond, majoritatea jucatorilor din domeniu sunt bine stabiliti si foarte rar avem parte de surprize de la nou veniti. Anul acesta, noutatea a venit din Coreea, din partea celor de la Abkoncore, un producator specializat in periferice de gaming, carcase si ventilatoare. Acestia au aratat carcasele din sticla securizata din seria Ramesses, noua atragandu-ne atentia in mod special modelele 780 si 310, dar si ventilatoarele Abkoncore Spider, care se asorteaza de minune cu aceste carcase.

La polul opus, Abkoncore Cronos Zero Noise a fost de asemenea pe placul nostru, fiind vorba despre o carcasa sobra, construita pentru cei care isi doresc un sistem cat mai silentios. Am apreciat faptul ca producatorul a acordat atentie atat carcaselor aratoase, care pot acomoda pana la 12 ventilatoare, dar si carcaselor ceva mai simple, in care putem construi un PC silentios, utilizand atat moderna sticla securizata, cat si materiale ceva mai traditionale, cum ar fi aluminiul sau otelul.

Partea interesanta este ca producatorul si-a manifestat intentia clara de a intra pe piata din Romania, prin urmare, cat de curand este posibil sa gasim un nou producator in paginile magazinelor online. Iar asta este un lucru bun, pentru ca diversitatea si posibilitatea de a alege dintre un numar cat mai ridicat de modele este intotdeuna in avantajul consumatorului.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2018 – Abkoncore

Lasa-ne un comentariu: