Computex 2018 – EK Water Blocks

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 June, 2018.

EK Water Blocks

 
EK Water Blocks sunt unul dintre brand-urile alaturi de care lucram aproape lunar, acestia fiind prezenti in multe dintre build-urile marca LAB501. Prin urmare, va puteti inchipui ca eram nerabdatori sa vedem noutatile pe care acestia le pregatisera pentru Computex, dar si sa ne intalnim cu Edvard König, fondatorul companiei.

Asteptarile nu ne-au fost inselate, EKWB pregatind doua serii complete de produse pentru Computex. Astfel, seria Wave este alcatuita din waterblock-uri si monoblock-uri dotate cu iluminare RGB, atat pentru procesoare si placi de baza, cat si pentru placi grafice. Mai mult decat atat, toate produsele au primit upgrade-uri in acest sens, acelasi tip de iluminare fiind prezent si pe rezervoare, respectiv pe pompele cu top transparent.

O alta noutate a fost reprezentata de noile ventilatoare RGB, dar si de ventilatoarele EK-Vardar X3M, continuarea indragitei serii Vardar. Nu in ultimul rand, noul tip de lichid EK-Cryofuel Solid a fost de asemenea dezvaluit in cadrul Computex-ului.

De asemenea, am putut vedea baze noi pentru waterblock-uri, dedicate utilizatorilor care apeleaza la delid pentru imbunatatirea performantelor termice, dar si o noua solutie AIO, care va inlocui in curand gama Predator. Pentru ca povesteam mai sus de doua game de produse, ei bine nu doar gama high-end a fost imbogatita cu noi modele, gama Fluid Gaming primind de asemenea multiple aditii binevenite.

Astfel, am remarcat in primul rand o solutie de tip AIO din gama Fluid Gaming, precum si diverse tipuri de waterblock-uri pentru CPU si GPU, toate construite din aluminiu. Si pentru a completa asa cum se cuvine gama accesibila, cei de la EKWB au prezentat pentru prima data fitting-urile pentru tubulatura rigida construite din aluminiu!

Noutatile au fost completate cu ajutorul sistemelor construite de EKWB, cu ajutorul solutiilor de racire pentru workstation-uri, dar si cu un proiect special, care a fost pe placul nostru. Este vorba despre editia limitata König, care contine waterblock-uri, fitting-uri si carcase imbracate in lemn, seria fiind conceputa de la zero de catre fondatorul companiei.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: