Computex 2018 – Corsair

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 June, 2018.

Corsair

 

Asa cum era de asteptat, cei de la Corsair vin cu noutati atat in materie de periferice si surse, cat si de carcase. Daca in trecut cele doua surse din seria SF erau certificate 80PLUS Gold, acestea au primit o imbunatatire in ceea ce priveste eficienta, fiind de acum certificate 80PLUS Platinum. Pachetul de accesorii include si adaptorul ATX (inainte acesta se procura separat), Corsair oferind o garantie de 7 ani pentru SF450 si SF600.

Tot o revizie noua a primit si seria Vengeance, unde cele doua modele semi-modulare (cea de 650W si cea de 750W) se bucura de o eficienta imbunatatita. Condensatorii de origine japoneza folositi in constructia surselor cu siguranta au avut o contributie in atingerea noului standard de certificare 80Plus Silver, lasand in urma vechea certificare Bronze.

Casti HS70 si HS70 SE Wireless sunt noile headset-uri high-end de la Corsair in timp ce memoriile Vengeance Pro RGB aduc un plus de design prin iluminarea RGB cu 10 LED-uri per modul si viteze de pana la 4700MHz (se poate vedea in screenshot-ul de mai jos). Oricum, atat HS70 cat si Vengeance Pro RGB isi vor gasi un loc pe LAB501 cat de curand, acestea fiind deja prezente in laborator.

In zona carcaselor am remarcat 280X si 280X RGB ce se alatura seriei Crystal. In ciuda dimensiunilor reduse, acestea se bucura de un spatiul interior destul de generos, astfel incat putem avea un total de 6 ventilatoare de 120mm sau chiar un radiator de 240mm plasat atat frontal, pe plafon sau pe podea. Structura interioara a carcasei este dual-chamber, urmarind separarea compartimentului placii de baza / procesor / placa video de cel continand sursa de alimentare si unitatile de stocare. Primul compartiment este valorificat la maxim prin cele trei panouri din sticla securizata dispuse frontal, lateral, respectiv pe plafon.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: