Computex 2018 – Gamdias

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2018.

Gamdias

 

Daca unii producatori apeleaza mai putin sau chiar deloc la trendul RGB, iata-ne ajunsi la standul celor de la Gamdias unde iluminarea este la ea acasa. Asadar, avem noutati in materie de periferice: headset-ul HEBE P1A RGB a carei iluminare poate fi controlata chiar si de pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei HERA, un mousepad NYX P2 RGB ce are doua suprafete interschimbabile (una pentru acuratete si una pentru viteza) dar si o zona de incarcare pentru mouse-ul HADES P1 RGB wireless (cu trei laterale ce pot fi schimbate pentru o prindere mai buna a mainii) sau pentru telefonul mobil.

Tot in standul celor de la Gamdias am putut vedea si o gama variata de solutii de alimentare, RGB bineinteles, ce pot fi gasite in variante de 650W, 750W, 850W sau 1200W. Toate modelele indeplinesc standardul de certificare 80 PLUS iar iluminarea se schimba actionand un buton aflat pe zona din spate a sursei. Pe langa intrarea Gamdias pe piata surselor si a cooler-elor AIO RGB, acestia au prezentat si doua modele de carcase: TALOS E1 si TALOS M1. Diferentele intre cele doua constau in principal in cele doua panouri din sticla securizata tip usa dar si in dimensiunile carcaselor.

Nu in ultimul rand, scaunul de gaming ACHILLES a suferit o cizelare din punct de vedere estetic, acesta pastrand atat iluminarea RGB cat si spatiul dedicat powerbank-ului. Cei interesati il pot gasi sub denumirea de ACHILLES E3, atunci cand va fi disponibil. In cele din urma, ramane de vazut cand vor ajunge noutatile si in tara noastra si ce pret vor avea acestea.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2018 – Gamdias

Lasa-ne un comentariu: