Computex 2019 – Elgato

Scris de: , in categoria: Stiri, in 29 May, 2019.

Elgato

 
Incepand cu Iulie 2018, Elgato fac parte din portofoliul Corsair, acestia incercand sa usureze viata creatorilor de continut video (Twitch, OBS, YouTube, etc), aducand pe aceasta piata ergonomia intalnita in comutatoarele video prezente in studiourile de televiziune. Daca anul acesta v-am povestit despre Stream Deck Mini, la Computex am avut ocazia sa vedem doua produse noi, mai precis Elgato Stream Deck XL si Elgato Stream Deck Mobile.

Elgato Stream Deck XL este, asa cum ii spune si numele, o versiune supradimensionata a clasicului Stream Deck, utilizatorii avand la dispozitie 32 de taste OLED programabile, care pot fi configurate dupa bunul plac. Daca Stream Deck sau Stream Deck Mini nu ofereau destule butoane pentru nevoile voastre, atunci Elgato Stream Deck XL cu siguranta o va face.

O alta noutate este Elgato Stream Deck Mobile, in esenta un serviciu online care transforma iPhone-ul sau iPad-ul vostru intr-un veritabil Stream Deck echipat cu 15 taste virtuale. Stream Deck Mobile este momentan disponibil doar pentru iOS, putand fi incercat gratuit de catre utilizatorii de iPhone / iPad, insa pentru a avea acces la versiunea full va trebui sa platiti 2.99 USD pe luna sau 24.99 USD pe an.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2019 – Elgato

Lasa-ne un comentariu: