Computex 2019 – Wooting

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 June, 2019.

Wooting

 

Wooting este o companie tanara, infiintata in 2015 de 3 tineri pasionati de gaming. Acestia au lansat pe piata prima tastatura cu switch-uri complet analogice, ce pot monitoriza cursa exacta a fiecarui buton. Posibilitatile devin practic nelimitate, iar entuziastii au primit cu bratele deschise noile produse, astfel incat ambele campanii pe Kickstarter au strans peste 130.000 euro.

Gama lor consta in acest moment din 2 produse: Wooting One (tenkeyless) si Two (full size). Despre tehnologie, software si aplicatiile exacte vom vorbi in review-ul detaliat care va urma cat de curand. Ceea ce va pot spune de pe acum este ca jocurile cu masini se pot juca acum fara probleme si cu tastatura. Cum switch-urile optice Flaretech folosite in prezent sunt destul de scumpe, iar fabrica producatoare nu este receptiva la modificari, Wooting cauta in momentul de fata alte variante.

Lekker este noul switch dezvoltat the Wooting impreuna cu un producator chinez. Acesta foloseste efectul Hall pentru a sesiza cursa switch-ului, insa implementarea actuala necesita ceva modificari pentru a functiona cum trebuie. Am vorbit cu inginerul lor in jur de 45 minute incercand sa-i explic ce solutii are si cum poate imbunatati design-ul, acum sa vedem daca vor schimba ceva. Oricum viitorul suna bine!

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2019 – Wooting

Lasa-ne un comentariu: