Computex 2023 – Seasonic

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 June, 2023.

Seasonic

 

Seasonic, printre cei mai iubiti producatori de surse din Romania, au avut destul de multe noutati pentru noi la Computex-ul din acest an. Asa cum era de asteptat, seriile PRIME si FOCUS vor primi upgrade la ATX 3.0 si vor beneficia de conectori nativi 12VHPWR. Abia le asteptam pe bancul nostru de test, insa nu ma indoiesc ca vor avea acelasi comportament demn de numele de Seasonic.

Magflow sunt primele ventilatoare ale celor de la Seasonic, acestea vin cu conectare daisy-chain magnetica iar noua ne-au placut foarte mult atunci cand le-am testat la finele lunii ianuarie. In cadrul targului de la Computex din acest an, Seasonic ne-a prezentat si modelul Magflow ARGB care, asa cum ii spune si numele, beneficiaza de iluminare ARGB, insa pastreaza aceleasi specificatii precum modelul deja existent.

In ceea ce priveste seria de carcase Synchro si Arch a producatorului taiwanez nu avem nici un model nou in pipeline, posibil chiar aceasta linie de produse sa fie trecuta pe linie moarta din cauza concurentei foarte mari din partea produselor de calitate indoielnica vandute la preturi foarte mici. Insa nu e totul pierdut, pentru ca Seasonic se extinde pe noi piete, acestia semnand o colaborare cu un alt producator de surse de alimentare certificate pentru domeniul medical, acestia urmand sa intre in forta in acest segment. Prin urmare vom beneficia de calitatea Seasonic si atunci cand mergem la spital sa facem un CT sau RMN insa speram sa nu avem nevoie si de un defribilator.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: