Noctua NH-U12P SE2 – cooler-ul universal

Scris de: , in categoria: Stiri, in 31 August, 2009.

Putem considera NH-U12P marele succes al companiei Noctua. De ce spun asta? Pentru ca austriecii au reusit sa ofere un produs deosebit de longeviv, performant fara a fi extrem prin constructie, fiabil din proiectare,  pregatit de cele mai noi tehnologii, desi lansarea sa a avut loc in urma cu ceva vreme. Noctua NH-U12P nu are 6 heat-pipe-uri, dar totusi reuseste sa ofere performante satisfacatoare datorita prinderii de o calitate deosebita si a finisarii impecabile a talpii heatsink-ului. Noctua NH-U12P nu este un produs nou, dar este compatibil cu cele mai noi modele de procesoare aparute pe piata, cu cele mai noi socket-uri dispuse pe cele mai noi placi de baza. Trebuie sa recunoastem, cei de la Noctua s-au gandit la toate atunci cand au lansat acest produs.  Asa cum bine stiti, in urma cu aproape un an Noctua ofereau gratuit posesorilor oricarui model de heatsink Noctua sistemul de prindere pentru platforma Intel Core i7 (socket LGA 1366).  Ulterior, pachetul lui NH-U12P primea un ventilator in plus fata de cel inclus deja in pachet (NF-P12), dar si prinderea pentru socket LGA 1366. Astfel accesorizat, Noctua NH-U12P SE1366 oferea o solutie eleganta pentru domolirea temperamentului vulcanic al procesoarelor Intel Core i7.

Acum, inaintea lansarii procesoarelor Intel Core i7 si Intel Core i5 pentru socket-ul LGA 1156,  sistemul de prindere pentru noul socket este gata, NM-I3 fiind de asemenea oferit gratuit posesorilor de heatsink-uri Noctua.  Pot sa va marturisesc sincer ca imi face o deosebita placere sa folosesc NH-U12P impreuna cu NM-I3 pentru a testa noile procesoare Intel.

.

Noctua LGA1156

.

Ei bine, astazi pachetul lui NH-U12P primeste un nou upgrade, prin includerea noului sistem de prindere, NM-I3 SecuFirm 2T. Astfel, Noctua NH-U12P SE2 este compatibil cu procesoarele Intel pe socket LGA 775 / LGA 1366 si LGA 1156. Pachetul include de asemenea si sistemul de prindere pentru procesoarele AMD pe socket AM2 / AM2+ si AM3, doua ventilatoare NF-P12 si pasta termo-conductoare NT-H1. Pentru acest pachet de lux, Noctua ofera garantie 6 ani.

Comentarii

Niciun comentariu la: Noctua NH-U12P SE2 – cooler-ul universal

Lasa-ne un comentariu: